0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından
Kızlar bana güzel r akşam yemeği önerir misiniz 1 yaş brbrğime yapacağım. Kayınvalidem de kalıyorum yemek yapmıyor akşamları bugün yapmayalım dedi patates kızartalım dedim bende allahım aç aç nasıl dayanıyprlar anlamıyorum bari bebeğime birşeyler yapayım öneriniz var mı neler yapabilirim gündüz çorba vereceğim 

7 Cevaplar

0 oy
(15,119 puan) tarafından
Kıyma varsa az köfte yap canım yanına da sebze haşla havuç patates falan 
(767 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Mücver 

pilav

yogurt ekmek

köfte makarna pratik seyler 
(767 puan) tarafından
Mücver çok iyi bir fikir teşekkür ederim
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Köfte yap, patates kızartmasi da yer.  Alerjisi yoksa birde ayran oh mis
(767 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Evdeki sebzelerden yemek yapabilirsin, yeşil mercimekli erişte, kıyma varsa köfte yanına sebze, ekşili köfte yapabilirsin,benim kızım da bir yaşına yeni girdi bu akşam ona köfte ve bal kabağı sinkonta yapacağim ama buzlukta vardı benim, mevsimi değil şuan. Varsa sen de yapabilirsin
(767 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Patates kızartması ver eline yer canım 

Yemezse sulu patates pirinç pilavı 

Yada makarna yoğurt  vs olabilir
(767 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Mercimek çorbası, sulu köfte, bezelye yemeği, patates oturtma, karnıyarık. O yapmıyosa sen yap cnm akşam yemeğini sadece bebeğe yapmakla olmaz öyle o düşünemiyo demekki
(767 puan) tarafından
1 aydır ben yapıyorum canım aralıksız hemde ama bugğn aklıma gelmedi sorayım dedim yemeyelim dedi şok oldum o zaman anne patates kızartayım dedim bende
(25,181 puan) tarafından
Aaa o nasıl şey yaa
0 oy
(285 puan) tarafından
Sulu köfte çok severdi benm oğlum halâ da çok severek yer. Yanına da makarna güzel olur 
(767 puan) tarafından
Sulu köfte nasıl oluyor bana tarifini verir misin rica etsem
(285 puan) tarafından
Geç gördüm biraz ama işine yarar umarım :) kıymanın içine az pirinç , soğan, sarımsak, ekmek içi veya galeta unu, tuz, baharat ekleyip yoguruyorum minik yuvarlak köfteler yapıyorum. Tencerede zeytinyağında az salça kavurup suyunu ekliyorum kaynayınca köfteleri ilave ediyorum. Bezelye ve havuç da katabilirsin. Köfteler pişmeye yakın küp doğranmış patates ilave ediyorum patatesler köfteler pişince tamamdır :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,472,175 soru

24,108,204 cevap

332,812 kullanıcı

...