0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 23 aylık olucak yavaş yavaş başladık peki dışarı çıkınca nolucak hiç mi bezlemiycez kizlar fikrinize ihtiyacım var

15 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Hiç bezlememek en güzeli..  bazen arabada uyuya kalıyor mecburen uyku arasında takıyorum 
tarafından
Sağol canım:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bezlememek lazım canım yoksa başa dönüyorsun kızımdan biliyorum. Çocuğun kafası karışıyor öğrenme süreci uzuyor.
tarafından
Haklisin canım ben şuan memleketteyim annemlerle alıştırırım demiştim yoldada bizlerim eve dönerken diye düşünmüştüm ama sanırım kendi evimde rahat rahat alıştırmak en mantıklısı
0 oy
tarafından
Ben alıştırıyorum bezlemiyorum altına yaparsa yapsın yedek üst alırım ama beze güvenirse alışması uzayabilir
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Genelde disari cikinca yada gece bezleyince beze alisir daha zor olur diorlar 21 ayligiz daha baslamadik
tarafından
Memlekette annemle alıştırıp eve giderken yolda bezlerim diyordum vazgeçtim canım kendi evime geçerken alıştırmak en mantıklısı
(262 puan) tarafından
Bence de kendi evin canim olur altına kaçırır filan sen mahcup olursun
tarafından
Haklisin canım
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Zaten bir rutine oturana kadar cikmiyordum evden. Bir rutine oturduktan sonra da hic bezlemedim evden cikarken yaptirdim gidecegim yerde wc illa olur. Yetisemessek bile yedek kiyafeti olur degistiririm yani. Bezledigin zaman başa dönersin. 
tarafından
Annemlerde alıştırırım diyordum ama sanırım kendi evimde başlamak en mantıklısı 10 saat yol var yolda bezlerim burda alıştırırım diyordum ama vazgeçtim
(1,239 puan) tarafından
Annenlerde fazla kalcaksan ordada olabilir
tarafından
Pazar günü dönücem inşallah canım
(1,239 puan) tarafından
O zaman evde baslat daha iyi olur
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(671 puan) tarafından
Ben çocuklarımi dışarı çıkarken evde yaptırıyordum altına bezini bagliyordum sakın yapma diyordum yapmıyordu çok su da verme kaçırmasın sonradan alışır zaten
tarafından
Evime geçince alıştırmak daha mantıklı o zaman canım şuan annemlerdeyim
(671 puan) tarafından
Evet tabi kendi evinde daha iyi olir
tarafından
Haklisin canım
0 oy
(285 puan) tarafından
Ben dışarıda da hiç bezlemedim. Yolculukta bile tutmaya çalışıyor yavrusum:) bence bezlememek gerek 
tarafından
Maşallah canım inşallah becerebilirim
(436 puan) tarafından
Ne kadarlık
(285 puan) tarafından
27 aylıkken bıraktı
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Hiç bezlemiceksin hatta mümkünse öğretene kadar çıkma dışarı
tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Ben öğrenene kadar uzak yere gitmedim en fazla bahçeye çıkardım. Hiç bezlememek en iyisi yoksa unutması zor olur bezi canım.
tarafından
Çok sağol canım ❤
0 oy
(94 puan) tarafından
Canım aynısını dün yaşadım oğlum kaç gündür hiç altına kaçırmıyordu öğrenmişti. Dün hastahane ye giderken altını mecbur bezledim çok hastaydım. Yolda çiş dedi yap oğlum dedim. Geldim bezine yapmış. Bezi çıkardım neyse dün full altına yaptı. Bugün de bir kere altına yaptı. Sakın öyle bir hata yapma Bn yaptım. 
tarafından
Ya çok üzüldüm valla canım emeklerine yazık olmuş inşallah en kısa zamanada tekrar alışır
(94 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(747 puan) tarafından
Bezlersen alismaz biyere gitceksen cok su icirmeye dikkat et bide tuvalet olan yerleri tercih et 
tarafından
Teşekkür ederim canım:))
0 oy
tarafından
Bu zmaanda iyice.alisana kadar yatılı kalmamak çok uzak mesafe li yerlere.gitmemk gerek..ben yasakları.firsat bilip başladım..bir kere hastaneye gitmem gerekti uzaktı bez bağladım ona bile yapmadı tuttu yaptiracak bir yer bulana kadar bir dahada takmadım..
0 oy
tarafından
Canım ben geçen sene şubatta alıştırdım. Ağustosta memlekete giderken gece uyuyunca bezledim. Uyanınca hemen çıkardım. Bir seferlikti zaten. Memlekettrn dönerken de aynı şekilde evden çıkarken bezledim kendi evime gelir gelmez çıkardım. Zaruri durumlarda takılır bez. Gece bezlemesi olmaz.
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Hic beklemedim 4 saat çarşı da gezdim hic tuvaleti gelmedi avm ye gittik klozet adaptoru aldim yanıma o şekilde avm de ihtiyacini gordum
0 oy
tarafından
Hiç bez takmamak gerek 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 195 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Susam4612 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 534 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.