+2 oy
832 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar selam.bebeğim yolda. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.bu ara isim arayışındayım.Biraz araştırayım diyorum.bana yeni isimler çok garip geliyor.herkeste aynı.lana lina luna aymila aysima huma vs gibi.ilerde sınıf arkadaşlarıyla düşününce kuhaf olmayacak mı yoksa bana mı öyle geliyor?genelde 4 harfli sonu a ile biten isimler.sizler neler koydunuz?eski klasik güzel isimler var mı aklınızda?

38 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
Bilmiyorum ama cok oyle yeni isimleri begenemiyorum.  Yaşlılıklarını düsündügüm zaman  komik geliyor :)  tabi herkesin kendi dusuncesi. Anlamlı isim koymayı tercih ediyorum. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Adım Ceren çok seviyorum kızımın adı Asya :)

0 oy
(2,462 puan) tarafından
Ben tercih etmiyorun ya pek sevemiyorum nedense :)
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Prensesimin ismi Eylül yüsra duruma göre hangisini isterse onu kullanır 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kizimin adı Aybuke Liya biz kisaca Aybüş diyoz :D
(2,493 puan) tarafından
Biz deeee :D
(7,786 puan) tarafından
Ahaha :D
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Herkesin düşüncesine saygim var ben eski klasik isimler koydum ikizlerimin adı Zeynep ve Yusuf ❤️
0 oy
(15,121 puan) tarafından
Kızımın adı eski nesil bayılırım adına da kendine de :) 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Biz lina koyucaz anlamıda çok çok güzel bu senin düşüncen canım ilerde okul zamanında sınafta full lina olcak diye düşünmüyorum çevremde hiç yok olanlarda bizimkinin sınıfına düşmez heralde duşsede sorun degil ben eski isimleri sevmiyorum elimde olsa kendi ismimi bile degistirirm
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Herkesin  kendi  kararı  bende  eski  isimleri  sewmiyorum  canım  

Kızımın  ismi  Elisa  çok  severek  koydum 
0 oy
tarafından
Kızımın adı aymira 

Hilal ismini Cok severim 

Gazel mesela 

Onun dışında düşünmek gerek:)
0 oy
(731 puan) tarafından
Benim ismim Hilal çok az denk deldim hayatımda
0 oy
(15,744 puan) tarafından

Tuhaf olmaz çünkü 2019 2020 2021 hep aynı isimliler :) 

0 oy
(54,007 puan) tarafından
yeni isimler sacma geliyo kızım ela 

zehra zeynep elif  eskimeyen isimler 
0 oy
(113 puan) tarafından
Benim kızımın adi zeynep Zümra  yeni isimleri hic sevmiyorum nedense icim isinmiyo. Simdi ikinciye hamileyim e cinsiyeti belli olunca yine boyle bilindik guzel isimlerden koymak istiyorum 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Mesela lana Rus ismi swetlanadır Aslı samimi arkadaşım ondan biliyorum keza Vera da öyle Nazımın Vera ya olan aşkını çok okudum. Çok koyuyorlar Kuranı Kerim de geçiyormuş diye öyle isimler Allah var benim oğlumun adı da geçiyor ama eski isim çok arkadaş var burada güncel isim koyan söylemeyeyim tek tek ama saçma Ahmet e Mehmet e ayşeye Fatma ya ne oldu 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ecmel vera kızımın adı 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Saygı duymak gerek canım ama soyle dusunuyorum ben cocuk okula baslıyor hepsinin ismi yeni denilenlerden seninki degil üzülüyor cocuklar oyle de ben acıkcası hem eski olan ama duyulmayan isimler koymaya calıstım
0 oy
(969 puan) tarafından
Onlari bende hic sevmedim farkli nadir bulunan ama abarti olmayan bir isim aradim ÀYLİZ koyacagiz begendi kimse herkes aylin der diyor ama alisacaklar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 226 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 424 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (4,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
17 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,295 soru

24,109,460 cevap

332,884 kullanıcı

...