0 oy
756 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Oğlum bugün sabah 12 de bi ağlamaya başladı akşam 8 e kadar. Gaz ilacı verdim susmadı sürekli ıkındı durdu memeden başka yerde durmadı sürekli emdi göğüslerim acıyor :( bi ara göğsümde uyuya kaldığı anda sıçradı kalktı ağlamaya başladı nefesi kesilene kadar eşimi aradım hastaneye götürelim diye o işten gelene kadar ağlayarak uyudu. Neden böyle yapıyor bilmiyorum emzirmek için uyandırmaya korkuyorum artık lohusayım Kuranı Kerimde okuamıyorum. Bugün oğlum ağladı ben ağladım. Nefesi kesilince ayrı korktum zaten eşimde işten gelirken 2 kere kaza atlatmış telefonda ağlama sesini duymuştu. Üstten gazi çıkıyor alttan çıkaramıyor. Hayırlısı ile şu zamanları bi atlatsaydık tek başıma çok zorlanıyorum bugün gaz damlası da işe yaramadı normalde 2 3 saat içinde gazını rahat rahat çıkarmasına yardımcı olur geceleri iyi uyurdu :( ne yapacağımı şaşırdım artık. Gaz damlasını mi değiştirsem bilemedim. Yarın eşim nurse harvay's damlasını aldıracam işe yarar mı kızlar ? 

8 Cevaplar

0 oy
(2,172 puan) tarafından
Canım ben nurse harweys kullandım ise yaramadi ama bana yaramayan senin bebeginde yarayabilir. Benim kizim kolik cok zor saatler gecti gitti inan o agliyo ben agliyom ama burdan bi arkadastan aldigim bi tarifi veriyim sanada ben ona cok dua ettim insallah sendede ise yarar. Cay bardaginin yarisi kadar suyu kaynat kaynayinca icine yarim cay kasigi kimyon at 5sn say kapat yarim cay kasigida seker at onu süz sabah ogle aksam bebegine iki cay kasigi ver geri kalanida kendin ic.
tarafından
Denicem kesinlikle teşekkür ederim
tarafından
kesinlikle dene kimyonda cok ise yariyor hepsi gececek az sabir annesi bak bizde 10 ay once yaziyorduk bebek susmuyor gazi cikmiyor diye yurumeye geldi bizimkiler darisi sana
tarafından
İnşallah inşallah
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Iyesi vs derler batmis olabilir mi acaba sirtina masaj yaptinmi hic mi biyuk yok bi bebegin eyasini vs ceksin yazik okusun biri 
tarafından
Hiç bilmiyorum neden olduğunu kimsem yok yanımda tek başımayım
(12,763 puan) tarafından
Bi soyle yasli vs komsun yokmu bi rica et birinden eyasi ceksinlr bi okusunlar nerde oturuyon bi yatir yuz ustu iki yan iyice ovvvv elleri birlestiecen ama sen yapma bilen  bjri lazjm
tarafından
Öyle olsa sırt üstü yatamaz ama sırt üstü yatıyor
(12,763 puan) tarafından
Hayir sirt ustu yatamamakla alakali oomaz aglar  durmaz
0 oy
tarafından
Ay canim  ya bilemiyom ki allah yardımcın olsun inşallah   hemen düzelir   
tarafından
İnşallah çok sağolun
0 oy
tarafından
bana yaradi canim nurse haves ama evinde ihlamur varsa kaynat sende ic bebegede cay kasigi ile ver hem gazini alir hem uyku yapar ben bunlari yapmistim birde bebegin ne kadarlik 
tarafından
18 günlük olduk bugün
tarafından
canim yakininda aktar varsa soguk sıkım corek otu yagi aldir gunde 3 defa yarim cay kasigi verebilirsin demisti doktor bize en faydalisi bu demisti bosuna gaz damlalarina para verme demisti sag olsun onceleri nurse haves aldim sonra cozumu ihlamur ve corek otu yaginda buldum ben kolik bebege birebir helede
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım çok iyi anlıyorum seni canım benim 
tarafından
Sağol Allah razı olsun
(4,756 puan) tarafından
Canım kimyon yemeklere kat her defasında çayını yap ona ver 2 kaşık geri kalanı sen iç kuzum o herşeyden iyi gelir kuzum
tarafından
Yapıyorum zaten
(4,756 puan) tarafından
Iyi yapıyorsun faydasını görüyor musun kuzum
0 oy
tarafından
Bize hicbir ilac yaramadi da ben başka bise dicem. Internette bakara suresi ac canim butun gun evde okunsun hem sen rahatlarsin hem bebegin hemde bakara okunan eve seytan giremez
0 oy
(457 puan) tarafından

Kimyonu kaynat biraz sen oc bebegede cay kasigiyla ver rahatlatir insallah

0 oy
(4,664 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim insallah gaz sorunu gider

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 459 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mutlulukperisi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 527 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz. (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,833 göst.

Kategoriler

1,471,310 soru

24,097,186 cevap

332,155 kullanıcı

...