0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kizlar bebegim 3 aylik goz doktoruna goturmem sart mi cocuk doktoru göz reflekslerine bakti iyi dedi ama göz dr da bi gorsun dedi yarin goturmeyi dusunuyorum ama bi yandan da gereksiz gibi geliyo.

2.sorum da her ay cocuk doktoruna goturmek gerekir mi hasta olmasa da kontrol amaclı?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Her ay izleme götür ebe gerekli görürse doktora git der. Bizim de yarın göz randevumuz var. Götür dedi ebe. Götürüyorum:)

tarafından
Saglik ocagi cagirdikca goturuyorum daha dun gittik hatta iyi dedi cok şükür ama ayriyeten doktora gitmek gerekir mi bazilari ilk 6 ay gidilmeli diyo da
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk sorun icin bncede cok gerekli bisey degil ama içimiz rahat ediyo işte götürünce

2.icinde biz 3 4 kere gittik bundan sonra hasta olmadigi sürece bana gelme dedi cocuk doktoru  saglik ocaginda aylik takibi yapilacak zaten deei
tarafından
Beni de cagirmadi da bazilari diyo ya ilk 6 ay her ay gidilmeli diye dr boy kilo bakiyo gonderiyo bosuna gidiyomusum gibi geliyo saglik ocagi da ayni seyi yapiyo sonucta. Göz dr gidim o zaman dogru diyosn icim rahat etsin en azindan
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Göz icin bi.gotur cnm..biz her ay cocuk doktoruna rutin muayneye gittk cnm..saglik ocagina sadece aşı oldgnda gittm bn
tarafından
Daha dun boy kilo izlemi icin saglik ocagindaydik gayet iyi dedi cok sukur. Gerekli gorse doktora yonlendirirdi sanirim bilemedim ya doktor da boy kiloya bakiyo gonderiyo baska bisey yapmiyo ki
(3,074 puan) tarafından
Valla bizimki öle degil cnm.ondan gidiyorum bn..en az 40 dk sürüyo..tek tek her seyi anlatiyo ya yani o ay neleri yapmasi gerektigi ya da bizim ona neler ögretebilecegimiz fln..sadece boy kilo olsa gitmem zatb
tarafından
40 dk mi suruyo? Ozel klinige falan mi gidiyosn ben ozel hastaneye gidiyorum en fazla 15 dk suruyo
(3,074 puan) tarafından
Aynen doktorun kendi muayenesi var c hastanede degil..hastanede cok tutamazlar cok sira olur cnm haklisin..bzmkinde sknti olmuyo ona gore randevu aliyo zatn adam..
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Biz 69 gunlukken gitmistik canim sadece reflexe gorudugune felan bakmiyolar ki damar tikanikligi var mi gozbebekler normal mi daha bisuru sey zaten diger kontrolu 2 yasinda istedi gotur kafan rahat etsin bence 
tarafından
Evet dogru soyluyosun göz dr da bi görsün
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Ben Aras'ı göz doktoruna götürdüm canım.Lazer ışığını duvara tuttu takip edip etmediğine  tepki verip vermediğine baktı.Henüz çok küçük oldukları için görüp görmediğini netleştirmek için bir kontrolmüş.Aras lazer ışığına görünce duvarda elleri ayakları bir anda oynadı heycanlandı.Bence gerekli .Gitmezsin 2gün sonra ebe yada doktor sorar gitmedik deyince kızar.Bu muayene sonuçlarının kaydını yapıyorlar
tarafından
Nesneleri gorup takip ediyo ondan eminim de belki baska seylere de bakiyodur o yuzden bisey varsa onceden onlem almak lazim gotureyim en iyisi
0 oy
tarafından
Yoo ben götürmedim ama pandemi olmasa götürürdüm gerekli
0 oy
tarafından
ilk muayeneyo konuda uzman doktorun yapmasi gerekir sonucta gorsel olarak bakip haa bu iyi demiyor baska doktorlardan daha net gorur sorun yoksa.. her ay gel diyorsa cocuk doktoru her ay git.ama.genelde asi varken gel diyorlar
tarafından
Yok canim her ay gel demedi ama instagramda bi cocuk dr takip ediyorum ilk 6 ay her ay kontrole gidilmeli demisti de en son gittigimde boy kilo bakti kafa cevresine bakti gonderdi ayni seyi saglik ocagi da yapiyo ve daha dun saglik ocagindaydik boy kilo izlemi icin
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Göz için ben götürdüm her yada dokyora gitmedim sadece sağlık ocagındaki kontrollere gittik
tarafından
Ben de daha dun saglik ocagindaydim boy kilo izlemi icin ayni seyi doktor da yapacak farkli bisey yapmiyo o yuzden gereksiz buluyorum
(5,327 puan) tarafından
Banada gereksiz geliyor kuxum
tarafından
Tesekkur ederim canm
0 oy
tarafından
Ben götürmedi göz doktoruna

Her ay sağlık ocağına gidiyoruz başka doktora hiç götürmedim canım 
tarafından
Ben de dun saglik ocagindaydim 3 aylik asisi yok ama boy kilo izlemi icin cagirdi 4.aylik asisinda da hem asi olacak hem boyuna kilosuna bakilacak dr da ayni seyi yapiyo o yuzden gereksiz buluyorm ama göz dr gideyim yarin
0 oy
(579 puan) tarafından
Bence kesinlikle götür canım tecrübeyle sabit bizim doktorda hiç bı sorun görmedi ama yine götürün bı göz doktoruna dedi ben goturmedim doktor sorun görmediği için sonra 10 aylikken sağ gözünün kaydığını fark ettik ve göz kasları zayıf kalmış hiç bı ilaç vermedi doktor sadece bı kalemin ucuna stker yapıştırın dedi dikkatini çeksin sağa sola assagi yukarı oynatın takip etsin dedi 6 ay sonra getir dedi bakalım ne olcak 
tarafından
Gecmis olsun canim gecici bisey oldugunu dusunuyorum benim kardesimin de kucukken goz kasları zayifti dr gunde 100 kere parmagini burnunun ucuna getirip gozleri ortada birlestiriyodu ayni zamanda gozluk de kullaniyodu kardesim. Sonra duzeldi gozluk kullanmayi birakti
(579 puan) tarafından
Kuzum bizde aynısını yapıyoruz belki 100 geçmiştir ama hala kayma var düzelmedi ben yapamazsam babası yapio ama yok hala kayiyo 1 ay daha beklicez sonra goturcez bakalım gözlük falan vermediler bize
tarafından
Sabirli olun canim hemen duzelmez belki minik de olsa ilerleme vardir ama siz gorememissinizdir doktor kontrolunde her sey belli olur insallah gozluge ihtiyac olmadan hemen duzelir ama gozluk de kullansa duzeliyo merak etme
(579 puan) tarafından
İnşallah düzelir canım 5 aydır bize sanki hiç düzelmiyor gibi geliyor
0 oy
tarafından
Götür cnm..her alanın uzmanı var baksın gözlerine önemli birşey çıkmaz inşallah
tarafından
Insallah canm tesekkurler
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben ilk 6 ay her ayında götürmüştüm tabi saglik sorunu yoksa gerek yok veya hastanede yapılacak muayenesi ne zamansa bi o zamanlar götürebilirsin ben 6 ay sonrasında 2 ayda 3 ayda bir götürmeye başladım genel muayene için..göz doktoruna da biz gitmedik kendi doktoru kontrol etti ayriyeten gidin dememişti o yüzden gitmedik 
tarafından
Benim bebegime de cocuk doktoru bakti göz refleksleri iyi dedi ama yine de bi göz dr gorsun dedi bugun goturcm bakalim
(9,610 puan) tarafından
Götür canim öyle dediyse vardır bi bildiği ihmal etmemek lazım insallah cok cok sağlıkdir minnoşun
tarafından
Sagol canim insallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 304 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu