0 oy
767 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,575 puan) tarafından

Bebegim aksamdan beri cok huysuz ve ben 5 dqkikalik uyku ile duruyorum bebegim zaten 10 dakika uyuyo uyaniyor bu aksamda cok agladi ve emzigini tutamayinca dahada cok agliyor bende emzigi agzinda tutmak icin iki büklüm duruyorum ve dikisliyim bebegim aglarken benim ses tonum yukseldi bagirdim bebegime esimde bana dediki bidaha o cocuga bagirirsan senin agzini kırarim dedi haksizmiyim ben kendisi zaten cocukla ilgilendigi yok sabah aksam uyuyo tek basima bakmaya calisiyorum 18 gundur ve uykusuzluktan sütüm azalmaya basladi bide bana bagiriyo bende dedim al o zaman birazda sen bak koca gece uyuyosun bana dedi ananın amında uyuyorum 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz değil baya ağır olmuş canım tepkini koysaydin biraz da uzat anlasin tabi anlarsa ama biraz şiddet eğilimi var gibi bide lohusasin ailenden birinden destek alıp biraz dinlensen çok iyi olur senin için bu dönemler tehlikeli sağlıkla atlatirsin umarim
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Edepsiz adam. 

Daha 18 gun olmus canim dogum yapali 40 gun lohusasin sen 

Ve vucudun da bütün organlar yer degistirdi resmen ve vucut bu 40 gunde toparlaniyor tibben de dinen de anne 40 gun boyunca dinlendirilmeli ki vucut kendini hizla toparlasin. Yorgunluk uykusuzluk sebeplerinden bir etken de bu.

Sen de annenin karninda  ogrenmedin cocuk bakmayı kaldir bey babayi 

Neden agladi susmadi ne yapsak ne etsek diye sen de ona yuklen 

Oyle al sustur uyut demekle baba olunmuyor 

Birnzahmet kendisi de uykusuz kalsin.

Eller nasil büyütüyor kocalari yaninda,basinda ya da yardimci olacak  biri yaninda yedigi önünde yemediği arkasında ay ay diyerek oturup kalkıyor.

Zahmet edip kalkacak .
0 oy
(714 puan) tarafından
Sana laf söyleyeceğini biraz sana destek çıksa ortada sorun olmaz
(2,575 puan) tarafından
Bide bu sabah kalkmis bana diyo ben tutayim cocugu sen yap kahvaltini diger gunler nerdeydin kendin oturup yerken neden tutmadin o zaman cocugu bende yemedim hic bisey
0 oy
(99 puan) tarafından
Ole bi laf denirmi ya terbiye yoksunu Allah aşkına şimdi dicegme kizabilirsinz ama dicem lütfen böle adamlardan çocuk felan yapmayın okurken bn utandim böle adamlar çocuklarına ne verebilirki kendi ailesinden ne almista çocuğuna ne verecek Allah ıslah etsin küfür eden sizlere saygısı olmayan evine eşine sahip çıkmayan ailesi ile eşini gecindirmeyi bilmeyen eşini hep esen adamlardan çocuk yapmayın hem kendi psikolojiniz mahfolur hem masum bi cocuk ziyan olurr 
(2,575 puan) tarafından
Cocuktan sonra degisti huylari
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bu da babayım diye ortalarda gezecek. Allah yardımcın olsun
(2,575 puan) tarafından
Ya ona diyorum zaten disardaki kopektende baba anne oluyo maksat o tohumu iceri salmak degil
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Çok biliyor ise koca gotunu kaldırsın yardım etsin allahtan kocam bna çok yardımcı oldu bu konuda gece uyuyamazdım 3 saatte falan bakardı işten gelince Bn uyurdum böyle vicdansızlık olmaz kış bide haklı gibi bağırıyor benim eşim yapcam azına çarparım valla 
(4,061 puan) tarafından
Kıyamam snaa ya yakınımda olsan geitr ben bakim 2 3 saat uyu dicem o derece vallahi niye ağlıyor peki canımm Bi derdi vardır onun akndn ağlıyordur kolik falan mı ki
(2,575 puan) tarafından
Yok canim bizim apartman baya gurultulu bizim bebiste az bi sese uyaniyo o gece hic uyuyamadi uykusu tam alamadi o yuzden o kadar cok agladi
(4,061 puan) tarafından
Pedegog larin nin ileri var canım çok ses var ise onu aç kısık sesle hafif sesle daha rahat uyuyor dene onu benm kızm da öyle idi şimdi o ninni ile uyuyor dünya tersine dönse duymaz o ninni açıkken
(2,575 puan) tarafından
Yaa denicem canim cok saol
(4,061 puan) tarafından
Ne demk canım bnm iyi olsun bebis send eiyi ol yeter

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 699 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifhanim0101 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,227 göst.
0 oy
2 cevap 431 göst.
13 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miraysf06 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,099 göst.
1 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (800 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,128 soru

24,040,188 cevap

329,099 kullanıcı