0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (1,896 puan) tarafından
Şekerlerim iyi geceler

Kafama takılan bişey var 18 haftalık hamileyim iki defadır muayede de bacakları çapraz bağdaş kurmuş yani çok değişik duruyor pozisyon u 

Doktora çok ısrar ettim açıkçası oda bu pozisyonda öğrenmem imkansız dedi ama kıza benzetiyorum dedi 

Merak ettim bacak arası görünmüyor neye göre dedi yüz den tutun burda kemik kalp atışına kadar cinsiyet anlamaya çalışan var gerçekten doktor da o tür seylerden mi yola çıktı kızlar ne düşünüyor sunuz

5 Cevaplar

+1 oy
(1,603 puan) tarafından
Ya bazıları doğumda gerçeği görüyor mesela dayımın eşi kız dediler 9 ay boyunca doğdu erkek oldu
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Bir çıkıntı görmemiş demek ki bacak arasında 
(1,896 puan) tarafından
Bilmiyorum ki şekerim orayı görmem imkansız dedi bana bende ya hadi bişey söyle dedim ben meraklıyım baya burda bile ilk aydan hep ultrason atıp fal gibi:)) içinizden geçeni soyleyin dedim
0 oy
(3,000 puan) tarafından
O da bişey mi 7 haftalıkken gittim kız bu dedi yok daha neler dedim :D 12 haftada kesin kız dedi neye göre dediniz diyorum söylemem tecrübe diyor 
(1,896 puan) tarafından
Aynen benimde böyle bişey oldu
İmkansız dediği pozisyondan nasıl cinsiyet gördü orasını görmedi o kesin neyi gördü meraktan çatlayacam kız:)))
0 oy
tarafından
ilk kizimi kemik yapisindan soylemisti ama kesin gormeden bu demiyorlar kemik yapisindan tahmin yurutuyorlar
(1,896 puan) tarafından
Yok kesin felan bişey demedi kız a benzetiyorum gibi felan öyle dedi oda ben bişey söyle lütfen çok merak ediyorum deyince dedi yoksa zaten dedi imkansız göremem
0 oy
tarafından
Kemik yapisi ve kalp atis sayisina göre tahmin ediyorlarmis canim
(1,896 puan) tarafından
Vay demek doktor bile onlara bakıyor ben bizim hurafeler sanırdım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
+1 oy
12 cevap 415 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
11 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Naz0000000000 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 627 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,786 soru

24,174,082 cevap

336,023 kullanıcı

...