0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hafta sonu memlekete gidiyoruz baya uzak 24 saat nerdeyse ilk kez bebekle yolculuk yapıcam otobüste nasıl beslemeliyim uyutma vs. İlk olduğu için tecrübesizim 9 aylık ama emmek istiyo sadece mama ek gıda yemiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kaç Aylık kuzum
(5,328 puan) tarafından
ozaman kuxum ayrı çift koltuk al tekli koltuk alma zaten pandemiden dolayı yan koltuk boş olmalı çocugun u oraya uzatırsın
tarafından
Aynen canım eşime söylicem kardeşine söylesin bana çiftli koltuk ayırsınlar kızımla tek oturucam
(5,328 puan) tarafından
Aynen hatta sen sırtını cam tarafına yasla ayaklarımıda uzat yastığı koy ayaklarının üzerine   yatır
tarafından
Sağol canım
(5,328 puan) tarafından
Rica ederim kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hicbir bilgim yok sadece allah yaedımcın olsun uçakla bile zor oluyor
tarafından
Amin canım valla nasıl olacak bende bilmiyorum yolda çok bozulan biriym bide
0 oy
tarafından
O zaman birsry yedirmeyle cok ugrasma emdir. Molalarda kavanoz meyve pureleri falan varya hazir onlardan verirsin. Yastik al demistim yatirmak icin. Bide rmzirme önlüğü al. 
tarafından
Bende ilk gebeliğim öyle oldu hamile olduğumu bilmiyodum istanbula döndükten 1 hafta sonra düşük oldu
tarafından
Canim benim yaa allah yasatmasin bi daha. Yok benimki kardesimi elinden dusurdu otobua yolculugunda uyurken eli gevsemis bebek dustu yere
tarafından
Ayy yanlış anladım ben valla bende elimden düşer diye korkuyorum çok dikkat etmem lazım
tarafından
Yastugi al seeen beni dinle. Insallah bos kiltuk olurda cocugunla gecersin tek
tarafından
Inşallah canım öyle yaparım
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Kız büyük insan bile patlar 24 saat otobüste ufacık bebek Allah yardımcın olsun valla zorunlu değilse gitmezdim ben olsam yada sadece sen uçakla git zaten otobüsle uçak bileti aynı olmuş nerdeyse
tarafından
Yaaa aslında benim gitmeye niyetim yoktu ama bizimkiler bebeği çok görmek istiyor
(4,586 puan) tarafından
Onlar gelemezmi görmeye o daha mantıklı gibi
tarafından
Annemler yeni doğum yaptığım zaman gelmişti hem kızımda temiz hava alsın istiyorum hep evdeyiz yada eğitime gidiyoruz biraz nefesimiz açılsın ıstiyorum ama bu yoldan da nefret ediyorum :(
(4,586 puan) tarafından
Ama çok uzun süren bir yolculuk canım ya
0 oy
(530 puan) tarafından
Ay eşimde gidelm diyor ama niywtm yok
tarafından
Bende bi yandan istiyorum ama bi yandan istemiyorum istanbul muş arası çok fazla
(530 puan) tarafından
Rezil olur insan ya bebekle bide otobus yani vrus varmi millette bilinmez
tarafından
Haklısın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 245 göst.
23 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekler (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 285 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hzlll (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
19 Kasım 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Hzlll (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,099 soru

24,178,299 cevap

336,222 kullanıcı

...