Kizlar internette gezinirken bir videoya denk geldim bir kadın 1.5 2 yaşındaki kızının videolarını paylaşmış tesettürlü hep benim çok hoşuma gitti ne guzel dedim
Allah resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyuruyor her çocuk İslam fıtratı üzerine doğar ama ebeyveni onu Yahudi Hristiyan veya Mecusi olarak yetiştirir. Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem bütün inançları sayamayacağın için üç inancı sayarak hadiste ne demek istediğini anlatabilmiştir şüphesiz. Bir anne çocuğunu müşrik, ateist, deistte yetiştirir. Ebeveynde çocuğun İslam üzere büyütmek istiyorsa ona sürekli İslam'ı aşilamali. Küçüklükten tesettüre sokan annelerde çocuğun şimdiden alıştırmak sürekli çevresinde o etkiyi göstermek için bunu yapar asla kinanacak bir durum değildir tebrik edilecek bir durumdur Allah azze ve celle bundan razı iken kullara hiç bir eleştiri hiçbir yorum yapmak kimsenin haddine değil. Kinayanlarin vay haline... .
Nedense bana bebekken kapatmak saçma geliyo olsada kendi büyüyünce isterse kapanır diyorum ancak tartışılır bir konu
1,492,934 soru
24,393,643 cevap
349,497 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın