0 oy
615 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (388 puan) tarafından
Az önce Google haberlerindrn karşıma çıktı bakayım dedim ayy kizlar. Bursa Osmangazi de bir tane adam kadınları sabah erkenden tutup zorla ağızdan öpüp taciz ediyor sonra kaçıyor çıldırdım resmen hemde bir değil bir çok kişiye yapmış ama.sadece kameralara yakalanan 6 tanesi tek olmuş tutuklanmış ama gerçekten artık.hic güvenliğimiz yok bende bursa osmangazide oturuyorum gördüm haberi zaten korkuyorum böyle şeylerden galiba su almaya bile gitmem artık ne olucak biz kadınların halı nerde bu devlet bu adalet bıktık artık bıktım artik

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
2 güne salarlar. Allah a emanetiz canım
(388 puan) tarafından
Aynen öyle
(2,074 puan) tarafından
Zaten bi cok kez yakalanms ve saliverilmis
tarafından
Ben izlemedim ama engelliymiş galiba. Böyle durumlarda sahip çıkmayan aileye ceza yazılmalı bence. Gerekirse alsın devlet baksın ama sokağa salmasınlar
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Gördüm bi tanesini bende. Bursada yaşamıyorum ama son olaylardan sonra çarşıya tek başıma çıkmaya korkuyorum peşime bi sapık takılır diye 
(388 puan) tarafından
Yemin ederim son zamanlarda en korktuğum şey
0 oy
(6,343 puan) tarafından
Bnde dün izledım kızın dudağını öpmeye çşşlşti şrfsz kız neye uğradığını şaşırdı pislk sapk anası bacısı yokmu bylelerın ya
(388 puan) tarafından
Yok İşte doğurup doğurup sokağa atıyorlar sonra zihinsel engelliyiz diyip siyriliyorlar işin icinden
0 oy
(15,654 puan) tarafından
Bende bursada yaşıyorum 

Akli dengesi bozuk biri olabilir aileleri dışarıya bırakıyorlar 
(388 puan) tarafından
Evet yüzde elli zihinsel engelli ama engelli olduğu içinde böyle bir şey yapmaya hakkı yok gerekirse başını ezsinler ama yok 2 güne birakirlar
(15,654 puan) tarafından
Tabiki de yok da onun bilincinde değildir.
Aileleri yalnız bırakmaması gerekiyor birde öğretmesi lazım yanlış olduğunu
(969 puan) tarafından
Bizim burdada cok var ne yazikki uzuluyorum bigun marketten eve doncem adam yani 45 yasinda falan zihinsel engelli afedersiniz fermuarini acmis geziyor gostere gostere ben anlayasiya kadar adamla aramdaki mesafe kisaldi neye ugradigimi sasirdim gulup koluma dogru uzaninca refleksle bastigim cigligi yandan teyze bana bagirdi gormuyomusun hasta falan dedi buyuk ihtimalle kadinda gormedi hareketini yani adami tanirim yillardir hic boyle hareketleri yoktu sonradan nerden gorup ogrendiyse.. buda beni oyle insanlardan uzaklastirdi ne yazikki yani ne yapacaklari belli olmuyor belki okuyan o teyze gibi tepki verecek ama o anda atan kalp atisimi hala hatirliyorum
0 oy
tarafından
Kesin engelli raporu vardır 
(385 puan) tarafından
Varmış eşim Bursa da polis salarlar yakında diyordu, öpmeyi bilecek kadar kafası yerinde gayette
0 oy
(149 puan) tarafından
Tutuklansa ne boylelerini iki güne salıyorlar tekrar. İyi ki haber izlemiyorum dünyadan bi haber saf saf yaşıyorum 
0 oy
tarafından
Maske yok mu bu kadınların ağzında öle hemen nasıl yapışıyor tövbe estağfurullah
(388 puan) tarafından
Tek sorun bir kadının agzinda maske olmamasını gercekten
0 oy
tarafından
Devlette adalette duvarda sadece bir yazı cnm. O kadar kadın çocuk tecavüzle öldürüldü eşi tarafından öldürülen bir çok kadın var ama yasalar hala ağır değil. Bir iki sene yatar çıkarım diyen bir nesil. Allah'ım tüm insanların yardımcısı olsun inş☹️
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Evet o haberi okudum bende insanlar yobazlamaya baslamis resmen igrenc
0 oy
(18,506 puan) tarafından
Hem tutuklandı diyorsun hem de nerde bu devlet bu adalet diyorsun daha ne yapsın devlet almış tıkmış içeri 
(388 puan) tarafından
Canım yorumları iyi oku istersen kadın diyordu kocam polis ve Bursa'da yaşıyorlar kocası demiski bir kaç gün sonra birskicaklar iyi oku iyi
(18,506 puan) tarafından
Demek ki adamin akli dengesi yerinde degil. Benim de komşumun oglu akli dengesi yerinde degil adam ne zaman beni gorse cinsel organını dışarı cikarip boşalmaya başlıyor şimdi bende bilirim sikayet etmesini ama 1 gun alirlar 2 gun alirlar 3 gun yine allaha emanet oluruz
0 oy
tarafından
Kocasiz hic bir yere cikmayacaksin onu bunu bilmem. İllede islammm.. . Ille de islammm... Kadina kiymet verip koruyorda istee... 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 416 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde angello (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 665 göst.
+4 oy
24 cevap 1,772 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,200 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Posedion (2,366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,973 soru

24,092,697 cevap

331,856 kullanıcı

...