0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (2,695 puan) tarafından
Kizlar 17 gun once dogum yaptim ve esim ilk defa bu aksam gececi calisiyo evde tek kaldim bebegimle ve buyuklerimizden duydugum seylerle korkuyorum napcam bu gece gecmez bana sabaha kadar zaten bende panik atak var en ufak seste irkiliyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aç tv yi film izlerken uyuyakalırsın zaten. Korkma bacım. Felak Nas Ayet-el kürsi oku, bilmiyorsan da youtube dan aç dinle. Hiç bişecik olmaz Allah'ın izniyle.  
(2,695 puan) tarafından
Tv salonda canim biz gectik yatak odasina salon zaten kocaman insan otururken urperiyo
tarafından
Kız ne ürpercen ohhh mis.gibi geniş geniş ferah ferah :) alttaki arkadaşın attığı fotoya aynen katılıyorum.
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Canm sakın korkma. Onu niye derler biliyormusun. Lohusa kadınlar ve yeni doğmuş bebekler hastaliga çok açıktır. Haliyle kan kaybediyorsun. Birden tansiyon düşer bsi olur diye öyle derler. Yoksa başka senin düşündüğün gibi şeylerle alakası yok. Ben lohusayken mecburiyetten 1 hafta gece gündüz evde tek kaldım. Ama yine de geçmezse korkun. Eşinin giydiği tsortlerden birini kendi birini de bebeğinin yanına koy. Birde kuran koy uyu Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz inan bana 
(2,695 puan) tarafından
Yaaa oylemi ben degisik seyler saniyodum valla sagol canim
tarafından
Öyle şeyler tamamen uydurma şeyler. Gerçekliği yok.  Sadece hastalık için ve lohusa kadin depresyonu icin
(2,695 puan) tarafından
Tamam canim cok sagol
tarafından
Bak smdi sana bir resim atıyorum buraya bir bak. Din ile ilgili bir sayfadan aldım için rahatlasin iyice
0 oy
tarafından

image

misil mışıl uyuyun inşallah
(2,695 puan) tarafından
Yaaa kuzum valla rahatlattin beni ahh bu buyukler yokmu valla
tarafından
Aaah onlara bakarsak... :D

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 592 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu