0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim bebeğim 29 haftalık olması gerekirken 28 haftalık şuan bu surunu yaşayan oldu mu . Doğum 1 hafta geç mi olur yoksa zamanında mi olur sizde nasıldı önden yada geriden gidip doğum ne zaman oldu acaba cevap verirsiniz sevinirim diğer tarafta çok cevap vermiyorlar 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,443 puan) tarafından
Amannnn canım abartı bişey olmadıkça takılma

Benim ilk kızım iki hafta geriden geliyordu 

Küçük kızımda bı hafta geriden geliyordu 

Ki bu geriden gelme gelisim geriliği değil .

Genetik faktörler dikkate alınmıyor 

Makineler belli araliklari baz alıyor

Mesela genetik uzun bebek uzun diye haftası önde diyorlar

Yada minyon bı aileden gelme boy bı cm kısa olunca geri diyorlar

Rabb'im sağlıklı doğumlar versin 
tarafından
Yaa bebeğin yapısıyla ilgili o zaman anladım canım teskkur ederim
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
1-2hafta onde ya da geride olabilir normal bir durum bu sorun dehil ve adetin ilk gunune gore hesaplamaya devam edin bebek o tarihe gore doguyor ama kiminin bebegi erken kiminin de gec dogar
tarafından
Ben önce adet tarihi değilde ultrasonda nasıl çıkıyorsa ona gore takip ediyordum simdi adet tarihine göre hesaplıyorum ama işte bilemedim ki geç mi gelir erken mi diye de düşünüyor insan
(6,190 puan) tarafından
Siz adete gore devam edin artik bebisin cani ne zaman isterse :D
tarafından
Ayy evet aynen öyle bi yandan hemen kavuşmak istediğimden galiba 1 hafta 1 haftadır diyorum:D
0 oy
tarafından

Yok cnm dogum zamaninda olur o 1 haftayi kapatip ileri bile olabilir bebegin sonra:)

tarafından
Ayy inşllah 1 hafta bile çok benim için hemen kavuşmak istiyorum
0 oy
tarafından
Normal canim mesela ben özelde iki doktora muayene oldum biri 12 haftaliksin digeri 11 haftaliksin dedi sorun olmuyor 
tarafından
Bak bende yaşadım onu  inşllah dediğin gibi olur canım çok sağol
tarafından
Benim suan normal gidiyor o yuzden korkma canim. Rica ederim
0 oy
(282 puan) tarafından
Benim bebeğim tam 39 haftalık doğdu ama doktorlar 37 haftalık diyorlardı çok şükür bir sıkıntımız olmadı 
tarafından
Ama gelişiminde bi sıkıntı yoktu demi canım
(282 puan) tarafından
Yok kuzum hiç bir sıkıntısı olmadı çok şükür doğar doğmaz yanıma verdiler hiç almadılar
tarafından
Oyyy maşallah Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize artık
(282 puan) tarafından
İnşallah kuzum amin
0 oy
tarafından
Benim kızım da öyle ilkimde de öyleydi şmdi de ama ben hamşle kalabileceğim tarihe göre hesaplıyorum ilk kızım benim hesabıma göre tam 40+0 da doğdu drun hesabına bakarsak 41+0 dı ama değil  bir hafta geç döllenme olmuştur büyük ihtimal şmdi de kendi hesabıma göre yapıyorum ölçümler falan benm hesabıma göre uygun her kontrolde bunu belirtiyorum doktorum da bana hak verdi :))
tarafından
Nasıl yani geç mi döllenmiş oluyor seninki tam anlamadım
tarafından
Misal benim adet tarihim 17 aralık ben 17 aralıkta bir ilişki yaşamadım ilişki olmadan hamile kalamıcağıma göre 27 sine göre hesaplıyorum o tarihte hamile kaldıgımı tahmin ediyorum ilk kızomda da 4 marttı benm son adet tarihim ama ben 16 sına göre hesapladım günü gününe tuttu dr. Bana soruyo son adet tarihin nedir adet tarihimi söylediğimde bir hafta geriden geliyo diyo ama ilişki olmadan hamile kalamıyacağıma göre ilişki yaşadıgım tarihten itibaren hesaplıuorum baya  tefarruatlı oldu ama anlatabilmişimdir umarım :))
tarafından
Vallahi baya net anladım canım peki kaçıncı haftada doğumların oldu 2 çocuğunda da
tarafından
İlkimde 40+0 tam gününde şmdi daha hamileyim 24+1 bakalım nsip kızıma söylediklerinin aynısını şmdi de söylüyolar
tarafından
Anladım canım çok sağol Allah sağlıkla al kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Geriden gelmesi adet gunuyle uyuşmaması yani geç döllenme olması bunda herhangi bir sıkıntı yok canım benim iki gebeliğim de de oldu 1 hafta geriden geliyo buda geç döllenme oluyo herhangi bir sıkıntı olmaz dedi ilkinde doğumum 40+5 de oldu bunda bekliyoruz bakalım daha bebeğin normalde o haftada olması gerekirken önceki haftanın veya gelecek haftanin ölçüleriyle uyuşması
tarafından
Bende öyle tahmin ediyorum canım geç döllenmiş olabilir diye teşekkür ederim
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Ben ücünde de aynısını yasadım hepsi 1 hafta geridendi ultrasonda
tarafından
Peki son adet tarihle uyumlu mu doğdular yoksa 1 hafta geç mi
(12,524 puan) tarafından
İlkinde sancım vs gelmedi canım Dr yatısımı yaptı
İkinci. 39+4 te doğdu son adet tarihime göre
tarafından
Anladım canım Allah analı babalı büyütsün canım
0 oy
tarafından
3 hafta geriden gwliyo su 34 olunca aldilar
tarafından
Niye canım biraz daha bekleyemez miydiler günü tam olsa nile 37 haftalıkken almış oluyorlar gene
tarafından
3 hafta veya daha fazla gerilik varsa müdahale ediliyomus ama bir iki hafta cihazdan cihaza da değişebiliyor kalibrasyonla alakalo
tarafından
Aaa anladım canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşarmasın

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 445 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
3 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pampers (422 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 522 göst.
0 oy
7 cevap 271 göst.