0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (5,402 puan) tarafından
kaç gündür böyle kızlar. Kuru ve pütür pütür ne yapsam geçer 37 gunluk anne sütü ve gün de 2 3kez de mama yiyor 

11 Cevaplar

0 oy
(5,402 puan) tarafından

En İyi Cevap
İsilik değil gibi yüzü kuru baya pütür pütür. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sıcaktan pişmiş çocuk sadece ince zıbın giydir hergun yıka ve pişik kremi sur
(5,402 puan) tarafından
Cok sicak değil aslında ben kısa  kollu ile evde usudugum oluyor ona da zıbın üstüne mevsimlik uzun kollu giydiriyorum
tarafından
Kakası nasıl yesilmi alerjisimi var aceba biseylere
(5,402 puan) tarafından
Yok sarı kaka
tarafından
Pişik kremi sür ben hep suruyorm
0 oy
(45,023 puan) tarafından
İsilik olmus kalın giydirme artık havalar iyi ince binzibin giydir onla dursun öncede pijama çek üstüne yeter
(5,402 puan) tarafından
Bizim ev serin kısa kollu zibin üstüne mevsimlik uzun kol giydiriyorum veya tulum. Küçük daha kırkı  çıkmadı üşür diye öyle yapıyorum
(45,023 puan) tarafından
Anladım bebiş sıcağa gelememiş ama sevmemiş baya isilik olmus ama yine giydirme çok kalın giydirme
0 oy
(94 puan) tarafından
İsilige benziyor ama cok kalin giydirmiyorum demissin. Mama allerji yapmis olabilir. Gün aşiri duş aldir pişik kreminden sür 2 gune hafifler, hafiflemezse mutlaka doktora gotur.
(5,402 puan) tarafından
Cuma günü 40 kontrolüne götüreceğim. Sudocrem kulanıyorum pisim için yüzüne olur mu ki
(94 puan) tarafından
Sudocrem deriyi inceltiyor diye okumustum. Bebegin yuzune zarari olabilir. Bepanthol gibi bi krem varsa daha etkili olabilir. Ben oglumda kullaniyorum bi sıkıntı yasamadim. Pudra kesinlikle sürme. Zaten isilik olunca kaşıntı yapiyormus, pudra teninin nefes almasini engelliyor daha beter yapiyor
0 oy
(15,178 puan) tarafından
Sıcaktan olmuş sanırım duştan sonra iyice durulayın zeytinyağ surebilirisn 

Biz öyle yapmıştık 
(5,402 puan) tarafından
Tamam canım gün aşırı duş aldırıyorum yarın yaparım zeytin yagi
(15,178 puan) tarafından
Ben sürekli zeytinyağ kullanıyorum kızım 14 aylik hiç krem sürmedim vücuduna
0 oy
tarafından

İsilik gibi gözüküyor çok kalın giydirme 

Günlük banyosunu yaptır 

Bebe yağları gözenekleri tıkıyor o yüzden hindistan cevizi yağı yada çok az zeytinyağı sürebilirsin 

(5,402 puan) tarafından
Yok ince üstü normal yani. Isilik değil gibi yüzü çok kuru pütür pütür
0 oy
tarafından
Benim kızım 6 aylık gecenlerde kolunda oldu böyle hafif pütürlük doktoruna yazdım stilex krem önerdi aldım sürdüm geçirdi, geçmezse gel alerji testi yapalım dedi, götür bi alerji testi yaptır isilik diye düşünmüyorsan belki sütüne alerjisi vardır 
(5,402 puan) tarafından
Büyüdüğü için böyle oluyor diyor annem sütun yarıyor gelişiyor diyor.
tarafından
Tamam sütün yarıyor gelişiyor olabilir ama bununla alakası yok canım isilige benziyor kafan rahat etmiyorsa götür bi alerji testi yaptır veya doktoruna WhatsApptan bu resmi at bakım o ne dicek
0 oy
(11,016 puan) tarafından
Benim ufaklık 40ı çıktığı zaman parka götürdüm güneş gördü azcik şubat ay soğuk yani ama o bile etkilemiş. Sıcağa gelemiyor bebek. Önce isilik oldu yüzünde başladı sonra vücuduna yayıldı. Egzama olmuş meğer. Doktora götür bence bekleme. Çok rahatsız ediyor bebekleri bu durum. Mustela kremle geçmişti. Şimdi 2 buçuk yaşında yine güneş görünce yanaklar pütürleşmeye başlıyor hemen
(5,402 puan) tarafından
Yok canım şükür arkadaşların dediğini yaptım temizledim zeytinyağı ile ovdum üzerine  pişik kremi sürdüm ilk olmasına rağmen bayağı güzeldi çok şükür sabah yine yaparım
(11,016 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Isılık gibi ama evim sıcak değil diyosun, alerjik olabilir gazi nasıl huzursuz mu bebeğin hep konuyla alakalı değil ama sütun yeter annesi mama verme o emdikçe gelir sütun.
(5,402 puan) tarafından
Ev aksine soğuk bahçelik yerimiz ama ilk uygulamaya göre geçti gibi zeytin yağı ve pişik kremi sürdüm. Üstünü incelttim annem geldi hasta olacak dedi
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Sicaktan isilik olmus kisakollu giydirmeniz yeterli usudugunu ensesinden anlarsiniz
(5,402 puan) tarafından
Yok canım kısa kollu ile üşür ben üşüyorum çoğu kez
(6,188 puan) tarafından
Yaz geldigi icin usumez ususe bile ensesine dokunaram anlarsin usudugunu Seninle onun vucut isisi bir degil.Surekli saril sarmalarsan daha hizli hastalanir,isilik olur ve bagişikligi duşuk olur
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Kuruluktan olmuş nemlendirici krem sür geçer 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 806 göst.
26 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Demet91 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.