0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
................

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bide paramı odeniyo bu oyuna ay kusura bakmada aptallık yani
tarafından
Odenmezmi ya surekli yeni biseyler getiriyolar oyuna bizimkide benden habersiz para yatirip onlari almaya calisiyo
tarafından
Amman cnm bu bağımlılık yaoan bi oyun eşini nemen vazgecir bu oyundan
(341 puan) tarafından
Benim esimde para yatiyo ama en fazla 100 lira oda 5 ayda bir senin kocan da orda kasalar var ozel kiyafet cikiyo onlardan aliyo buyuk ihtimalle Allah yardimxin olsun valla o oyunu birakmasi cok zor
tarafından
En sonunda ya ben cocuk dedim yada oyun bida yatirirsan evden giderim dedim
(341 puan) tarafından
Iyi demissin tepkini koy
tarafından
Aynen canim gercekten bu devirde de gecinmek zor bide bu abidik gubudik seyler olunca hayat daha zor
(341 puan) tarafından
Evet katiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ciddi misin ya Allah korusun başa bela gerçekten Allah yadrımcın olsun çok geliyo heralde ya ona iyi bi ders lazım 
tarafından
Aldigimiz asgari ucret canim annesine babasina guveniyo para bitince onlar destek cikiyolar diye bende en sonunda kaynanama soyledim 1 degil 2 degil diye
0 oy
tarafından
Benim kocam varya çalışıyor eve geliyor ağzı ayrılmış adam çayı zor içip yatıyor hayır sizin bu oyun oynyan kocaların bosvakti çok demekki 
tarafından
Kiz buda ayni cok yoruluyor ama demekki paranin kiymetini annesi babasi destek cikiyo diye bilmiyo
tarafından
Çok ilginç valla oynamasin günahtır ha kumar ha oyun ya
tarafından
Ya canim oynamasi onemli degil ama para yatirmak bitiriyo cocugumun rizki onlara gidiyo
0 oy
tarafından
Uc satın almak icin kullaniyo o paralari yazik halbuki sezon bitince aldiklarida elinden gidiyo.Allah yardimcin olsun canım
tarafından
Biliyom canim bende oynuyorum ama asla para yatirmam yazik gunah onlara verilen paraya
tarafından
Yani oyun sonuçta ama bu aliskanligina nasıl son verir bilemedim
tarafından
Valla ya ben cocuk dedim yada oyun dedim bidaha yatarsa evden giderim bulamazssin bizi dedim tak etti artk
0 oy
tarafından
İyi etmişsin cnm.kaynanan bilsin paranın nereye gittiğini.
tarafından
Valla canim onlarada kiyamiyorum her ay 500 lira bin lira veriyolar sirf kimseye muhtac olmayalim diye onlarda borca giriyo
tarafından
Cnm çocuğunun masrafları kadar verirler artık kaynanan iyi kadınmış bak banane dememiş ,bakın başınızın çaresine dememiş.
tarafından
Allah razi olsun hep destek olur ama yazik benim esim keriz yerine koyuyo hep onlari
tarafından
Düzelir inşallah cnm kocan.
tarafından
Insallah canim benim sagolasin
0 oy
tarafından
iyi yapmışsın tabi soylemejle konuşsun oğluyla akıllansın o da, çocuğunu rızkını ne diye yatırıyo  ***** bi oyuna 
tarafından
Aynen canim valla patladim her ay yuzum kalmadi onlardan para almaya
0 oy
tarafından
Para neden yatırılıyor anlamadım. Bir insan neden bir oyuna parasini yatirir akil isi degil
tarafından
Oyunda uc diye bisey var canim silah kiyafet araba vs icin yatiriliyor sirf alabilmek icin onlarda cikarsa sansa kaliyo birazda cikmasa para bosa gidiyor
0 oy
(785 puan) tarafından
O boş oyuna o paraları yatiracagina keşke ihtiyacı olan sma hastası bebeklere bağış yapsaydı çok yazık gercekten
tarafından
Bende hep ayni seyi diyorum bende sma hasta bebeklere bagis yapalim diyorum maas ayin ortasinda bitiyo elde var 0 canim
(785 puan) tarafından
Eşinin bu oyun sevdasından vazgeçmesi lazım
tarafından
Valla ya ben cocuk yada oyun dedim bidaha yatirirsan evden giderim bulamazssin bizi dedim
(785 puan) tarafından
İyi olmuş valla öyle dediğin nereye kadar böyle para yatiricak  hem sizin rizkinizida boktan birşeye yatırmış oluyor inşallah düzelir
tarafından
Insallah canim benim sagolasin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,416 cevap

332,306 kullanıcı

...