0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizima dogum yaptim emmedi mamayla buyudu .1yasindaydi sikinca geliyordu ..prolaktin hormonum cok yuksek ogluma geve kaldim oda emmedi 10 bucuk aylik yine tsm olarak kesimedi sikinca yine geliyor.gebeliyim 26 haftadan 36 haftsma kadar sutum akiyordu kizimdada oglumdada kiyafetlerim islaniyordu.

sonrada prolaktin hormonu yuksek olunca gevelik olusmaz diyorlar kizim 1 yasinda ogluma geve kaldim.yani emzirmediyim halde tam kesilmemisti simfi yine 10 bucuk aylik sikinca geliyor yinr neden kesimiyor ne zaman kesilir boyle olan vsrmi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
yengem 4 yaşına kadar emzirdi gereksiz bi şekilde . normal mi bilmiyorum 
tarafından
Yengem biraz şey bi insan zaten :)
tarafından
Ney :)
tarafından
ola bilir emzirme yasi dormuyorum kuzum.benmki emmediyi halde neden kesilmiyor tamamen onu sormusdum canim
tarafından
Değişik :)
tarafından
Nasıl değişik işte :)
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Sıkarsan gelir canm zamanla kurur baktn olmiyr doktora git 
tarafından
tesekkurler kuzum
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Benim kuzenimde kızını yaklaşık 4 yaşa kadar emzirdi.

7 yaşa kadar emeni bile duydum.
(7,140 puan) tarafından
Kınamak istemiyorum amaa benimde sonum sanirim 7 yasina kadar emzirmek olur diye dusunuyor bir oglum var acayip meme bagimlisi
tarafından
oyle ola bilir kuzum benim sorum o diyilki emmediyi halde sut neden tamamen kesilmiyor
(262 puan) tarafından
2 yaşından sonra emzirmek günah oluyormuş artık
tarafından
oylemi bilmiyorum oyle bile olsa bana olmaz cunki bekiler hic emmedi :))))  oglum 2 ay kizim 40 gun zar zor emdi
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Aynı şekilde benimde geliyonoglum 2 yaşında sıkınca geliyo evet öyle olursa horman yüksek oluyo ilaçla kesilir
tarafından
2 yasinda hala geliyormu.yuksek olunca gevelikde olusmuyor diyorlar ama bende olmustu
(1,522 puan) tarafından
Yani evet bnde geç oldu gebelik ondamdi doktor sütun kesilmeden gebe olamasin ddi evet halen geliyo

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 266 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,314 soru

24,181,705 cevap

336,347 kullanıcı

...