0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından
2. Gebeliğim ama bir sey bilmiyor gibiyim. 33. Haftada dogum pozisyonu aldi. 35. Haftada doktor bebek kanala girmis biraz asagida duruyor 38i beklemeyecek dedi. Su an 37+2 haftaligim. Son 3 gundur karnim surekli asagiya iniyor hissediyorum cunku oturup kalkamaz,yuruyemez oldum. Kasıklarımda ve belimde de agri vardi ara ara sızlama oluyor ama o kadar. Ilerleme yok. Ilk cocugumda suni sanci aldigim ve 40ı doldurdugum icin bilmiyorum dogumumum ne zmn baslayacagini.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 37 de doğurdum birşey olmadı canım
(94 puan) tarafından
Vajinal dogum mu peki? 2.gebelikte dogum hizli ilerliyor dedi cunku doktorum
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bacım yere ayaklarını uzatarak otur bak bakalım ayak ayak ustune atabiliyor musun 
(12,026 puan) tarafından
Dogum yakın o zamana kuzum 1 haftaya dogurursun rahmetli ananem yaptırıldı karın ınınce her gün aramazsan hazırlan bir haftaya gelir derdi de. Kadın 5 kere dogurmus bilir herhalde
(94 puan) tarafından
Hic boyle dusunmemistim. Demek ki 38i dolduracak
(12,026 puan) tarafından
Cok zor ama kuzum dayanabildigin kadar dayan. Benimde 2. De cok zorlandım buyukler ilgilenirken bir an once dogsa dedim ama simdi elimde olsa geri sokarım =)
(94 puan) tarafından
Benim oglan 16 aylik ve acayip zorluyor beni. Surekli kucagima geliyor,  agliyor dogursam da ilgilensem onunla da. Sanki haksizlik yapiyorum ogluma. Tam ilgiye ihtiyaci varken ikinciye hamile kaldim
(12,026 puan) tarafından
Biliyorum hislerini kuzum ama yapacak birsey yok
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Acele etme canm neden sabırsız sin bekle yaoacabilecegin hcibsiey yokve bebeğin haftasını doldursun bir gün dahi çok kiymetli ciğer gelişimi için
(94 puan) tarafından
Ciger gelisimi icin igne vuruldum da diger cocugum kucuk oldugu icin fazla hareket etmem gerekiyor. Hareket ettikce de canim yaniyor bir an once olsun istiyorum artk
0 oy
tarafından
Canım doğum pozisyonu demek baş geliş mi demek yoksa doktor doğum pozisyonu Almus mi dedi
(94 puan) tarafından
Baş gelis. Başı kanalda biraz da aşagida dedi. Her gittigimde de her seferinde alttan hem ultrasonla hem elle kontrol ediyor. 1 cm aciklik var ama o da diger dogumundan kalma dedi. Bilemedim ki simdi
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnmki de cok aşağıda bu hafta gelir diye tahmin ediyorum.
(94 puan) tarafından
Kac haftaliksin
(3,895 puan) tarafından
39 cnm.
(94 puan) tarafından
E seninki baya ilerideymis. Insallah bi an once sag salim kavusursun
(3,895 puan) tarafından
Amin cnm sende❤❤
0 oy
(3,895 puan) tarafından

...... ..... ..... ....

Yanlişlikla 2 yorum yazmişim :D