0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

Sorum yukarıda 3 buçuk yaşindaki bebek kendini kurtarmış olur mu sizce?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki arasında 3 yaş 7 ay var. Tam bir felaket :D
(1,848 puan) tarafından
Nasıl yani canim☺
tarafından
Ben gayet güzel olur sanıyordum. Ama hiç öyle olmadı.
Tamam büyüğü kendini kurtarmış oluyor. Benim için aşırı zor oldu.
(1,848 puan) tarafından
Küçük mü zor senin için
tarafından
Yok canım. Büyüğü maalesef. Kıskançlık krizleri, vurmalar hircinliklar üstüne kekemelik bile oldu. Yani suanki aklım olsa biraz daha büyük yapardım
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından

İstiyon tamam yap kurtul su bebeği sultan:D

(1,848 puan) tarafından
Ay yok kiz daha yapmam fikir sunuyorum aahhah :D
0 oy
(13,010 puan) tarafından
Benimkilerin arasında 3 yaş 4 ay var benim için çok iyi oldu Bi nevi 
(1,848 puan) tarafından
Neden canim anlatsana biraz
(13,010 puan) tarafından
İlk olarak kendini ifade edebiliyor oğlum kardeşiyle oyun oynayabiliyor bazen birbirine girselerde yine vakit geçiriyorlar mesela bugün afedersin lavabodaydım kızım banyoya girmiş deterjanları çıkarmış oğlum hemen çağırdı beni ben çıkana kadar almış elinden kapatmış kapıyı kardeşi zararlı bişeye el atınca hemen beni çağırıyor bazen aşırı sahipleniyor bazen kıskançlık oluyor tabi ama güzel bence
0 oy
tarafından
Ilk cocugumla ikinci çocuğum arasında üç buçuk yaş var şimdi üçüncüyü de sırf arasında ikinciyle üç buçuk yaş olsun diye özellikle yaptım iki ay sonra üçüncüyü doğurcam inşallah 
0 oy
tarafından
Bence çok iyi bir aralık. Benim kızım ayın sonunda 2 yaşını tam dolduracak. Benim düşüncem kızım 3 buuck yaşına girince ikinciyi yapmak. Tabi Allah ne zaman kısmet ederse o zaman. Şöyle düşündüm mesela büyüğü okula götürürken en azından küçük olan biraz büyümüş olur ilk doğum anlarını atlatmış olur rahatlarim. Tam büyüğü okula başlayın a doğum olmuş olursa çok zor olur
(1,848 puan) tarafından
Canim ben doğum yaptığın zaman büyüğün 3 buçuk yaşında olmasını sormuştum
tarafından
Çokta fark yok arada  çocuğun o zamana bezi bırakır yemeğini yer ise söz dinlerse neden olmasın. Bı de kendini hazir hissetmen önemli sabırlı olabilmelisin
0 oy
tarafından
Bence gayet iyi  ilk iki çocuğumun arası 3 yıl çok rahattî..sonra  bi 6 yıl koydum 3.  için ama keşke onuda 3 yíl koysaydım diyorum
(1,848 puan) tarafından
Hadi ya korku var bende de
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Bnmki 3 yaşında yeni girdi kardeşi insallah bu hafta dogacak.Bnm 3 yaşındaki kendini kurtardi cnm.  :)

(1,848 puan) tarafından
Ayy hadi bakalım Allah bağışlasın çişini ogrettin mi büyüğe
(3,895 puan) tarafından
Büyük olan kız.Evet öğrendi o yüzden kendini kurtardi dedim cişi kakayi ogrenmesi anneyi gercekten cok rahatlatiyor.33 aylikti ogrettigimde hatta bazen pijamasini veririm kendi giyer bazen kendi uyur :) maşallah çok rahatim şükürler olsun.
0 oy
tarafından
Allah nasip ederse bizimkilerin arası da 4,5 yaş olucak :) bence ideal yani diğer bebişle iletişimin iyiyse :))
(1,848 puan) tarafından
Seninki daha büyükmüş canim aslinda bende 4 buçuk daha iyi diye düşünüyorum
tarafından
Vallaha şuan bile ikisiyle nasil ugrasicam diye düşünüyorum
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Benimkiler arasında 3 yaş 3 ay var çok rahattı valla ufak tefek kıskançlıklar oldu ama zorlanmadım hiç
(1,848 puan) tarafından
Ya ama bebege vurursa falan diye korkuyorum ben canim
(12,524 puan) tarafından
Çocuğun karakterine bağlı bence bu canım. Eslem sareye bebekken hiç vurmadı. Ayaklandı Sare aksine küçük büyüğe vurmaya başladı bizde ahahha:D
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bana gore hayir :D Cunku ilk bebege zaman ayiramiyorsun,ikinci bebeginin sakin olacaginin kimse garantisini vermiyor ya da ilk bebeginin onu kiskanmayacaginin,ona vurmayacaginin garantisini de o yuzden 10yas ideal
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişir bu durum

Kızım 2.5 yaşında iken abla oldu çok olgundu ,filan sıkıntı yoktu

Şimdi ikincisi 2.5 yaşında diyorum ya büyük bu yaşta iken abla olmuştu bu olamaz mesela :D.

Kucuk biraz cazgır da :dgshaga

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 450 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
6 Kasım 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,888 soru

24,189,743 cevap

336,839 kullanıcı

...