Egitimciyim,yeni mezun oldum calismiodum: evimi komple kendim dosedim, cocugumun herseyini aldim, birikim yaptim, araba aldim, mobilya taksitlerini kapattim herseyi 1yil olmadan yaptim. Calismak demek kolaya kacip ayrilayim bunumu cekecem, Demek degil.
Evet ezildim, yiprandim, delirdim, anlatilmayacak derecede zedelendim ama pes etmek istemedim Rabbime sigindim. Bu adamin kalbine vicdan, sevgi, saygi ver dedim halada olmus sayilmaz ama o kadina cocugumuzu soylemesi onun defolmasi bile benim icin duzelmemize isaret.
Bu benim ikinci evliligim, ilkinde asla boyle seyler yasamadim ve kendi ezdirmemek icin bana kor kutuk asik olan birini terk ettim. kumar oynuyor diye. Ama bu bin beterini yapti, terk edemedim savasmak istedim cunki bir ayrilik basimdan gecti, o zamanlar kendimi ozgur sandim ayrilinca ama meger baba evine donmek daha betermis. Bu sefer gururumuda, herseyimi kenara attim ve kulagimi tikadim, gozumu kapadim, agzimi kitledim o sekil denemeye calistim. Basarili oldum diyemem, degidi diyemem ama biraz olsun gelisme var diye bilirim. Kimsenin icini bilemiosunuz kizlar o yuzden yargilamayin... Baskasi ayni seyleri yasasa emin olun bende cekme, kov adami gitsin derdim
Ee simdi seni deli gibi seven adamı kendini ezdirmemek için terk ettin belkide kurtarabilirdin ilk kocanı o bataktan.
Her zaman derim bekara karı boşamak kolay. Başına gelmeyen için ayrıl demek çok çok kolay bir durum. Seni çok iyi anlıyorum. 1 senelik bile evli değildim çalışıp kazandığım paralarla eşimin kumar oynadığını öğrendim daha bunun şokunu atlatamadan eşimin yengesiyle ilişkisini öğrendim herkes bırak çoluğun çocuğun yokken dedi ama ben seviyorum ve pes etmiycem dedim çok zorlandım intihar bile ettim evet belki kendi psikolojime de zarar verdim ama Elhamdülillah ne kumar kaldı ne zina çok şükür eşim düzeldikten sonra Rabbim evlat da nasip etsi şimdi huzurlu yuvamizda bebeğimizin gelmesini bekliyoruz o da olunca daha da tamamlanacağız. Ben belki birakip gitseydim eşim daha kötü işler yapacaktı belki hayatı çıkmaz bir boyuta girecekti ama ben ikimiz için de dua ettim çabaladım vazgeçmedim. Şimdi o da bırakmadığım için kıymet biliyor. İnşallah sen de bir gün iyiki bırakmamışım cabalamışım dersin canım Rabbim eşinin gönlüne seni ve çocuklarını sığdırır pes etme zamanı gelince mükâfatını veriyor Allah'ım
madem kendi mesleğin var. üstelik 1. evliliğin bile değil. neden kendini bu duruma düşürdün? "herseyimi kenara attim ve kulagimi tikadim, gozumu kapadim, agzimi kitledim". biraz kişisel gelişime ağırlık vermen gerekiyor sanırım. hiç sağlıklı bir psikolojide değilsin.
1,487,147 soru
24,311,785 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın