0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (2,172 puan) tarafından

Hergun zorla uyuyan bebegim bugun uyutmadim diye agliyo uyuyo 49 gunluk artik buyudu akılladı mı ki benim koca kiz yoksa anamı aglatacakda dinleniyo hazirlaniyo mu 7hafta oldu dogalı sizce hayırmı ?:D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır diyelim hayır olsun  :)
tarafından
40ından sonra yavaş yavaş değişiyorlar :)
(2,172 puan) tarafından
İnşallah daha ne isterim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimkide ayni uyut beni diye agliyo gozlerini ovusturuyo uykusu gelince :)

(2,172 puan) tarafından
Bizimki kolik gunduz huysuz aksam aglar gece uyurdu simdi en sevdigi mememi bile istemedi :D
tarafından
Masallah ona :)
0 oy
(3,531 puan) tarafından

Yoruluyorlar ya arada  bitkin düşüp  uyuyorlar  Bnce :D

(2,172 puan) tarafından
Bizim cingan yorulmaz anacım yok :D
0 oy
(2,176 puan) tarafından
kirkindan sonra degisir derler ya belki o da kendi duzenini koyuyodur :))
(2,172 puan) tarafından
Keskeeeee nerde o gunleer :D
(2,176 puan) tarafından
gelmis iste kiz :D
(2,172 puan) tarafından
Inşallah baska bisey istemiyorum Allahtan :D
0 oy
tarafından
Nedense sen soru sorduğunda sorularını anlamıyorum profil fotoğrafında kalıyor aklım maşallah allah nazarlardan saklasın 
(2,172 puan) tarafından
Amiin canımm sagolasın :) anlamama sebebin sadece profildir umarım yoksa cokmu sacma soruyorum :D
tarafından
Yok sadece o minnoş
(2,172 puan) tarafından
Tamam o zaman teyzesi :)
0 oy
(446 puan) tarafından
Kizzz ilk günden bu soylenirmi uyyacagi warsada uyumaz walla bazen ben eşime diyecek oluyorum geri dilimi isiriom demiom
(2,172 puan) tarafından
Heycan yaptım napıyım :)
(446 puan) tarafından
Allah seni nasıl uyudumu bebis
(2,172 puan) tarafından
Gec uyudu biraz ama uyudu :)
(446 puan) tarafından
İyi çok şükür biraz gazi gidince erken saatte uyutmaya alıştır öle gi dio benm oğlana dokuzda mama weriom uyutuom
(2,172 puan) tarafından
Bizimki kolik kuzum hergun 6da basliyo 9a kadar agliyodu simdi kimyon cayi veriyorum cok sukur sancısı yok ama yinede uyumuyo 9a kadar bugunde gunduz uyudu ondan heralde gec uyudu sapsik sıpa
(446 puan) tarafından
Sabah dokuz değil kız akşam dokuz o kadarlık men bizimde duzeniniz yoktu on iki birde uyyodu paşa ama zamanla herşey rayına oturuyor canm
(2,172 puan) tarafından
Sabah degil zaten canim aksam 6 9 arası gunduzde hep huysuz inşallah bizimde rayına oturur 3aylık olmasinı bekliyorum sabirla biraz duzene girer
(446 puan) tarafından
Sana  bı haberim War ondan sonrada heryeri ısırmaya basliycak dişleri kasincak:))) ama gazdan iyidir merak etme:*
(2,172 puan) tarafından
Isırsın dişlesin koparsın onun sancısı agrısı olmasında ben dişimi sıkarım :)
(446 puan) tarafından
:))))ins olmaz canm demi biz bu şekilde idare edioz rabbim yawrularimiza iyilik wersn
(2,172 puan) tarafından
Ona gelen bana gelsin ben kivranirım o yeterki huzurlu uyusun diyip aglamaya baslıycam yine :)) hormonlarım bi duzelmedi ha
(446 puan) tarafından
Uyurken ne kadar tatlılar ama demi ağlama kız eccuk dik dur
(2,172 puan) tarafından
Cok aglak oldum ya duramiyom kizim agliyo agliyom guluyo agliyom deli bi anne oldum :)  uyurken izlemekten uykusuz kaliyorum cok guzeller Allahım esirgesin meleklerimizi
(446 puan) tarafından
Aminnn bütün yawrulari ins

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
0 oy
6 cevap 991 göst.
0 oy
14 cevap 495 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 498 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,874 soru

24,065,258 cevap

330,331 kullanıcı

...