0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (6,521 puan) tarafından
Lütfen bilen var sa yazsın kızlar 9 ay önce normal doğum yaptm 40 ım çıktı gıbı spiral taktrdım o gün bugun dur hep akıntım var arada da kanlı leke gelyor iltihapla karışık snra kesılıuor daha hiç adet de olmadım 4 ay önce doktora gttım emzdryırum dye antıbıyotık verdi ama sen bilirsin ister kullan ister kullanma dedı zararlı mı blmıyorum dedı bnde aldım ama hiç kullanmadım fitil de geçirmedi hiç napacam blmiyorum bu kan nye gelir acaba adet te olmuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence sen adam gibi bi doktora git bilmediği ilacı nasıl sana verir
(6,521 puan) tarafından
Blmiyorum canm gıt çoçuk doktoruna goster dedı çoçuk doktru ne alkaa sen onun hastasısın dedı googleden baktı artık sen blrsn dedı korktum içmedim bebeğime bşey olur dye spiral kaysaydı eşim yada ben hissederdım adet yakın desem akıntı 9 aydır hep byle gelyor kokulu aferdesın kanlıda gelyrı kesılıyor
tarafından
Sen iyi bir doktora git eğer durumun iyiyse direk özele git seni niye çocuk doktoruna gönderiyor ki saçmalık
(6,521 puan) tarafından
İşte eşim bnı özele gotrdu gttıgm özeldi doktorum da bşka semte gtmştı dyer doktorum da dolu dedı off yaa dyerleride hepsine gttım beğenmiyorum ilgisizler
tarafından
Alla Alla çok saçma valla
(6,521 puan) tarafından
Morelim çok bozuk yaa of:(:( emzdryırum dye ilaç da içemiyorum
-Reklam-
0 oy
(6,521 puan) tarafından
Başka bilen yokmu kızlar 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 382 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,521 puan) tarafından soruldu