0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
19+1 gebeyim ayağa kalkınca idrarım geliyor hemen benim gibi olan var mı  ne yapmaliyim geçmesi icin arkadaşlar 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hapşursam lavaboya koşuyorum.   ☺️. Gerisini sen düşün

tarafından
2 dk da bir tuvalette  gidiyorum  gecede yatamıyorum uykusuz kalıyorum  canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan aynılarını yasiyorm yumurta yedim ondan mı acaba diye düşünüyorum hiç midem bulanmazdi çünkü 32+5 haftaligiz bizde
tarafından
Ben yumurta süt  et bunları yiyemiyorum sürekli aklıma mide bulandıran şeyler  geliyor
tarafından
Yok benim durduk yere bulaniyor
tarafından
Benimde durup dururken aklıma mide bulandıran şeyler geliyor teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
16 bende aynı sürekli wc gidiyorum sürekli meyve ve su ile geçiyor hayatm :))) 
tarafından
Aynen bende meyve suyu su  çok içiyorum:)
tarafından
:D sanırım doğuma kadar hayatım wc de geçecek
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Çözümü yok malesef ilerleyen haftalarda biraz rahatlayacaksın son haftalarda ise tuvalet önüne yatak seresin gelecek :) 
tarafından
Dışarı çıkınca bile  hemen tuvalet arayışına giriyorum gebe olmadan önce böyle değildi  rahattım  canım
(12,964 puan) tarafından
Gebelikten kaynaklı zaten canm ayakları aşağıda olunca çok baskı yapıyor
tarafından
anladım canım  teşekkür ederim
0 oy
tarafından

21+4 ' üm canım bende aynıyım sabahları idrar için koşa koşa tuvalete giriyorum gün içinde de aniden sıkıştırıyor. Bebek büyüdükçe idrar torbasına baskısı artıyor haliyle de daha sık tuvalet ihtiyacı hissediyoruz :))  mide bulantım nadiren oluyor çok şükür. Ama bulaninca da çıkarmam gerekiyor illa ki yoksa geçmiyor tüm gün o bulantiyla geziyorum. 

tarafından
Benim sadece bulanti oluyor aklima kotu bisey gelinde bide tuvalde çok sık gidiyorum  2 dk bir genelde ayağa kalkınca geliyor
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben bazen tuvaletin kapısından ayrılamıyorum çünkü çıkıyorum ellerimi yıkıyorum bidaha geliyo
tarafından
Aynen bende de oluyor tekrar giriyorum çıkıyorum aynı  canım gebeolmadan önceki halimi özledim
(9,610 puan) tarafından
Korkutmak gibi olmasın da bu daha iyi günlerin son haftalar da daha kötü oluyo..benim artik ağlayasım geliyodu,mesela çarşıya gidiyoduk ben sürekli avının içinde tuvalete gitmekten gezemiyodum bile veya evde ayni şekilde daha iki adim atmadan bidaha geri giriyodum tuvalete..abartmıyorum bazen cidden ağlamak istiyodum
tarafından
Çok zor gerçekten bi an önce doğum yapayım da  bebegimi kucağıma alayım belirtiler geçer inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
0 oy
6 cevap 421 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.

Kategoriler

1,471,054 soru

24,093,548 cevap