0 oy
1,101 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından
Benim araba kullanırken 2 kamyon arasinda kalinca cok korkuyorum fobi oldu artık sanku ustume devrilcek gibi oluyor sizin neler

33 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bocekkk.       
(963 puan) tarafından
Cogu kisi sanirim bocekten korkuyor
-Reklam-
0 oy
(979 puan) tarafından

• Böcekler (her türlüsü )
  • kelebek renkli olanlar degl( gece ışıga gelenler)
  • fare
  • Karanlık
  • su (boglmaktan krkuyrm)
  • Araba sürerken karsdan gelen araba
  • Arkamdan hzlı hzli yürümleri
  • Kücüklgmde kovalamaca oynayamazdm halada krkuyrm. Cocklar oglmla kovalamaca oynyr onda ble krkuyrm hmen oglmu alyrm yanıma.
(963 puan) tarafından
Senin baya varmis kiz
(979 puan) tarafından
Belki daha vardr da aklma glen bnlar cnım :)
0 oy
(13,023 puan) tarafından
Köpeklerden korkarım bide mesela çocuklar üstüme çıkıyor bazen hemen nefesim kesiliyor 
(963 puan) tarafından
Aa oda değişikmis kuzum
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Hamam böceği,Arılar,deniz korkusu,birazcık yükseklik korkusu birde kan görünce ürperiyorum bu kadar .. .
(3,895 puan) tarafından
Var tabii biz kadinlar nariniz :) yuksek korkusu soyle ucaga binerim korkmam ama asagi bakinca bi tuhaf oluyorum bu yuzden ucakta asla cam kenarina oturamam :)
(963 puan) tarafından
Sanki duscek gibi oluyon dimi
(3,895 puan) tarafından
Boceklerinde genelde eklem bacakli olanlari korkutur :D kalin tüylü orumcekler,hamam bocegi,kirkayak akrep falan :D :D
(3,895 puan) tarafından
Evet düşceksin gibi :)
(3,895 puan) tarafından
...... ....... ...... ......
0 oy
tarafından
Dalgildak ...
(963 puan) tarafından
One kizz
(45,023 puan) tarafından
O nee
tarafından
Siyah akrep kadar boyutu ucan bir böcek lakin insana yapışınca birdaha zor ayrılır etinden birden uçar gelir gözüne boynuna ağızına nerene denk gelirse yapışıp dişini geçirir
0 oy
(3,138 puan) tarafından

Örümcek, hamam böceği,  Denize giremem nefesim kesilir bir de bamyeyi elleyemem. Annemden hazır temizlenmiş alırım:D

(963 puan) tarafından
Hee o igne gibi batiyo sanku yaaa
(3,138 puan) tarafından
Aynen o yüzden hiç dokunamam :D çok severim ama niyeyse huylaniyorum :D
(963 puan) tarafından
Yemesi guzel ama ellemesi de :D
(3,138 puan) tarafından
Ellemesi kötü :D
0 oy
tarafından
Karanliiik asla bana göre değil 
(963 puan) tarafından
Napiyon evde kuzum ışık falanmi yakiyon cocuk olmadan once bende oleydim cocuk olunca karanliga alistim valla
0 oy
tarafından
 Gök gurlemesi  simsek cakmasi

Bide silah:(
(963 puan) tarafından
Patlayan seyler yani onlarda kotu evet
tarafından
Aaa evet hic dikkat etmemistim :) patlayan seyler olarak dusunmemistim cok dogru
(963 puan) tarafından
Insan urkuyo bazen birden olunca
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Karanlık ve biryerde kapalı kalma. :/
(963 puan) tarafından
Karanlik benimde cocuk olmadan once oleydi simdi alıştım ya
0 oy
(301 puan) tarafından
böcek 

ve kapalı alan korkusu
(963 puan) tarafından
O kapali alan kotu oluyo evet ozelkikle asansor
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Evde dolap kapakları çekmeceler kapalı olacak yatarken yoksa huzursuz oluyorum birde salondan giriliyor odama benim o yzuden salonun kapısı kapalı olacak birde karanlıkta kalamam uyurken ışık olur gece lamvasi gece ışıklar giderse o gece lambası sonerse hemen uyanırım 
(963 puan) tarafından
Aaa kiz uykun hafif o zaman bende cocuk olmadan oleydim karanlikta asla uyuyamazdim ama simdi alistim
(1,562 puan) tarafından
Yok canım çocuk olduktan sonrada böyleyim uykum hafif hep ama bı ara ilk evlendigim zmanlar korktum bı kac kere eşim rüyasında konuşunca korktum evlendigim ilk gece birde sonraki gün kaçtım odadan falan uyku sersemi ondan sonra bir daha yatamadim karanlıkta başka bir yerdede kalsam gece lambası yoksa ya flaşı yakar yatarım yada TV yi açıp yatarım
(1,562 puan) tarafından
Birde iğne var tabi birine serum takılsın iğne vuruldum ben bembeyaz olurum tansiyonum düşer evde bile dikiş iğnesini kullanırken elime bastıracak diye aklım çıkar geneldede zor durumda olmadığım sürece almam elime hastanede falanda bana iğne yapacakları zaman sanki kara kışın ortasında kalmış gibi titrerim konuşamam doğumda doktorlara söyledim sağolsunlar gelip gidip rahtlattilar beni titriyorum diye masaj faln yaptı ebeler doktorlar kollarıma bacaklarıma falan
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Güvercin kuş karga.

Hayatta karganın olduğu yoldan geçmem

Güvercinlerin ve kuşların uçmasından da korkarım. 
(963 puan) tarafından
Kargami sesinden mi acabaki

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,488,983 soru

24,338,069 cevap

345,929 kullanıcı

...