Galiba bunalima girdim dogumdu hastalikti falan derken hc bsy yapasim gelmio ne kendime bakasim var nede kalkip is yapasim disari cikmak eziyet gbi kendimi vampir gbi hissediyorum gunisigi gormee gormeye.nsl cikacam bu durumdan bilmiorum.esimde sikayetlenio ne oluyo sana hc bsyden keyif almiosun surekli uyumak istion diye.
Valla bende misafir gelmesin kimse kapımı çalmasın insanlarla konuşmak bile istemiyor iş yapmak hiç istemiyorum zaten kıştan da nefret ediyorum havada soğuk oğlum oldu ama içim bi türlü annelik duygusuna girmedi . Bilmiyorum bunalım mi bıkkınlık mi anlamadım daha 25 gündür doğum yaptım herkes benden uzak olsun kafa dinlemek istiyorum . Bilmiyorum niye böyle
valla bebegi sar kendin giyin derken iskence disari cikmak
Üzülme canım çok normal süreçler bunlar ben de yaşadım eminim pek çok kişi de yaşamıştır.2 ayı geçti ama hala dışarı çıkmak eziyet gbi ve çıkınca hiçbişey anlamıyorum.
Vah vah bacım benim :))
Canim bunalima giren insan bunalimdayim diyebiliyosa iyidir. Soylr bi kalk yarim saat havalandır evi guzelce. Temizliğe basla dusa gir. Bi makyaj yap icin açılsın:)
Ben de aynıyım sadece uyumak istiyorum ama eşimle ilgilenmek vakit geçirmek için uyumuyorumda sadece deli gibi uykum var elim kolum kalkmıyor
1,492,708 soru
24,390,461 cevap
349,264 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın