Kız eşinizi nasıl seversiniz aranızda varmı bir espiri özledim 2 3 gündür gormuyorm bugün geliyor ama vakit gecmiyo bari burada oyalaniyim Ben şey diye seviyorm; evin icinde Patatesim uyuku bocuğu Çocuk adam Yada tosuno, dombili suratım ama görün ki hiç kilosu yok üçgen vücutlu Oda bana; Tırtıl davşan bide uğur bocugu der hiç ismimizle hitap etmiyoruz biz birbirimize dur şuraya masallah yazımda gelmeden kavga etmeyim :D
Bizde klasik aşkım bebeğim yavrum
Sinir etmek isteyince EN SEVDİGİM KOCAMMM diyorum
O bana canm der yavrum der avrattt der ben ona kocacim askm hayatm .... gibi seyler
Toplumda hayatim derim agzimiz alismiş tartışsak bile hayatimm diye soyler normal ismimiz gibi olmuş
Maşallah kuzum nazar değmesin☺️
Şimdi eşim beni sinirlendirme ye bayılıyor arada koca totolu karım der hahahah dalga geçmeyin bak
Normalde eşim bana bal karım der, ben ona standart hayatım derim asfdh (bizede maşallah)
Bizde hiç ismimizle hitap etmeyiz. Hatta bi ara viral olan videolar vardı eşler ismiyle hitap edince tepki veriyordu bende denedim. Gerçekten baya kızdı ismimle hitap etme diye şimdi ara sıra yine hitap ederim samimi gelmiyor der
Kocam, aşkım, bitanem derim. Klasik ama sevdiğin kişiye diyince anlam kazanıyor. Oda bana yavrum, karım, aşkım der. Bizimkisi klasik yani
huuu siiittt piisssttt laaayynn baksana
Belki biraz saçma gelir ama guguk diye sesleniyoruz birbirimize severken de gugum deriz
Öküzüm camişım (kuru kendisi öyle dedgme bakma). Şsst lan anan seni pekmez kazananinami düşürdü (annesgil pekmez işiyle uğrasyo)ortama bağlı işte
Önceden böyle değil daha bı kibar severdim benim haşin kocama etki etmio böyle devam ediom:D
Yiğidim derim genelde
1,494,048 soru
24,409,573 cevap
350,808 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın