0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (601 puan) tarafından
kizlar 29 haftalik hamileyim diger dogumumla arasında fazla yok oğlum 10 aylikken hamile kaldim ve sezaryanliyim arada dikislerim agriyor doktor agir isler yapma dedi sadece evim  5ci kat asansör yok   eşimde şaka maka biyana aşagi inmeni istemiyorum bi sorun cikipda erken dogum olmasin zorlama kendini diyo çöp atmama bile izin vermiyo ben götürüŕüm diyo alisverisi ben yaparim diyo ne yapacam ben böyle ya kizim 6 yasinda oglumda simdi 17 aylik onlarinda cani sıkılıyo dısarıyı istiyolar oglum ortik anliyor elimi tutup kapiya götürüyor ayakkabisini getiriyor giydireyim diye cikmak istiyolar ama gelde anlat bunu kocaya anlamiyo

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Babalarıyla gitsinler markete, bende inmiyorum ama babalarıyla yolluyorum canım
(601 puan) tarafından
esim sabah 8 de gidiyo işe öglen yemege geliyo yarim saatde yine gidiyo aksam 9 da geliyo sadece hafta sonu var kizim arada pesine takiliyo isyerinin orda eltim oturuyo onun kiziyla falan oynuyorlar ama oglum hic cikmiyo
-Reklam-
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Kocanda seni düsunyor ama daha ne istyon keske benimde boyle beni düsunse
(4,097 puan) tarafından
Ya benim oglumda 16 aylik disarya alsms hep aglar ayakkabisin tutar ama bende gotremyorm 2 hafta once dogum yaptim disarya cikamyorm ust katta kaynanam var gorumce saolsn cikarr
(601 puan) tarafından
benimde altda eltim var aksama dogru hep kapima vurur hadi sokaga inelim cocuklar oynasin der bende oyle inerim onun cocuklar benim oglana bakarlar bari ben kosturamiyom arkasindan karnim buyuk ayak bileklerim dizlerim agriyo
(4,097 puan) tarafından
Ya ben hamileyken son haftaya kadar oglumn arkasnda kosyodum
(601 puan) tarafından
valla ben koşamiyom merdiveni falan zor iniyorum ayak bileklerim cok agriyor merdiven cikacagim zaman da nefesim kesiliyo 81 kiloyum belki sen zayifsindir
(4,097 puan) tarafından
Cnm bende 85 felandim hamileyken simdi 55 felan oldum 2 hafta once dogum yaptm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Napsın cnm oda kötülükten demiyorya beraber çıkarsınız hafta sonu 
(601 puan) tarafından
işte canim oda olmuyo malesf dinlenme oglan var insem ciksam oda kucagimda oluyo iste o yuzden esim birakmiyo okula bile gitmiyorum esimin oglen yemegine denk geliyo o götürüyo kizimi
(25,181 puan) tarafından
Cnm o zaman sıkıntı yaa eşin haklı o zaman allah korusun bşy olabilir
(601 puan) tarafından
evet bide oglumda kizimda 36 haftalik dogdular küveze girmediler ama oda bunda korkuyo erken dogum olurda kuvezde kalır diye
(25,181 puan) tarafından
Allah korusun canım
(601 puan) tarafından
sagol canm
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Babası götürsün cnm sen dikkat et biraz sıkılcan ama idare etcen artık gün içinde oturduğun yerden kendin oynat akşam babası biraz gezdirip gelsin
(601 puan) tarafından
bu gidisle öyle yapacaz heralde
(1,106 puan) tarafından
Bende 34 haftalığım benim eşimde cıkarmıyor öyle küçük bebem de yok ilgilensem 12 yaşında kızım var oda ergenliğe adım atıyo bişey dedimmi bebemiyim ben diyo:))sıkıntıdan patlıom
(601 puan) tarafından
=)) sen büyütmüssun niue okadar ara koydun özel degilse
(1,106 puan) tarafından
Biraz büyüsün dedik öyle derken 5 yıl gecti aradan 5 yıl sonrada olmadı doktora gittim kist var şeker tansiyon pko var sen kendiliğinden hamile kalamazsın dedi ilk cocugunun olması bile mucize bu tür hastalıklar 25inden sonra kendini gösteriyor dedi kist küçültüldü 3 sefer devlette aşılama oldum tutmadı üniversteye gectim ilk yumurtalıklar büyütüldü tutmadı ikinci olacaktım pandemi girdi erteleyelim dediler ertelediler 7 ay sonra kendiliğimden kaldım :)))doktor bile şaşırdı
(601 puan) tarafından
allah verirse veriyo iste bizimde olmuyo diye korunmadim oglum 10 aylikken hamile kaldim
0 oy
tarafından
Canm sende arada cik gez bisey olmaz agir is yapma yeterli bebisin kizmi erkek mi cinsiyeti 
(601 puan) tarafından
valla işde yapiyorum mecbur yani kim yapacak iki cocuk oglan kücük hep kucak istiyo
bebegimin cinsiyetide kız canm =))
tarafından
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm genelde kiz senesi bu sene ondan sordum
(601 puan) tarafından
evet ya bizim akrabalarda falan 5 kisi hamileyiz haftalarimiz ayni hemen hemen hepsinin ki kız =))
(601 puan) tarafından
saglikli olsunlar önceligimiz tabiki saglik
0 oy
(720 puan) tarafından
Eşin haklı erken doğum riskin varsa oda bebeğinizi düşünüyor benim evim 2. Katta olduğu halde bende bir yere gitmiyorum hastaneden hastaneye oda mecbur kontrollerin oluyor beni görmek isteyen benim evime gelsin diyorum napalim sıkacaz disimizi
(601 puan) tarafından
erken dogum riskim yok ama iki dogumumda 36 haftalik oldu esimde poset tasima merdiven inip cikma tetiklemesin diyo
0 oy
tarafından
Eşin seni düşünüyor işte 
(601 puan) tarafından
evet öyle ama bende cocuklari dusunuyorum demin geldi eve halisaha macina gidecek gel cocugu asagi indirim sana biaz asagida otur cocuklar oynasin dedi sonra yok yok sonra cocukla cikamazsin kal dedi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 566 göst.
10 Aralık 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 623 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,049 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 518 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur5353 (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,014 soru

24,439,019 cevap

353,139 kullanıcı

...