Kızlar biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayın. Burda çoğu kez yazdım babam annemin davranışlarını biz çok zor geçiniyoruz kimi zaman evde yemek pişmiyor oğluma 6. Aydan beri süt veriyordum kabız oluyordu kuzum benim. Sonra sağ olsun burdan bi arkadaş pirinç unu dedi ona başladım şuan kabızlığı gitti ama yavrum herşeyden eskik büyüyor sebzeler meyveler yiyemiyor herneyse ben bu durumdayım yani kendi kızı torunu bu haldeyken asla yardım yapmıyor. Bundan 2 ay önce kombim bozuldu ev buz gibi ama yaptıramıyoruz para yok babamdan istedim olduğunu biliyorum durumları var 200 tl ya hadi kendimi geçtim insan torununa küçücük bebeğe nasıl kıyar buz gibi evde bırakır. Yok dedi vermedi bir şekilde hallettik neyse ben o günden beri konuşmuyorum babamla sadece bu da değil. Paramız yoktu çok kötü durumdaydık esim kendi ailesine ben aile gidelim dedik 2 hafta babam orda oğluma mama aldı 2 kutu diye bana demediğini bırakmadı. Ve benim abimler birlikte oturuyolar abimin kızı var bildiğin ona adadılar kendilerini tamam yanında ki farklı olur ama sen benim oğlumu 3-4 ayda bir görüyorsun abimin kızı kıskancak diye oğlumun üstüne bakmadılar. Aslınsa konu bu da değil benim kız kardeşim var oğlu var 3.5 yaşında asla bir yudum yemek yemiyor aç bıraktı yesin diye yani ać bırakto dediğim beslemeye zorlamadı kendi istediginde yesin dedi ama çocuk sabah kahvaltısı yapmadan yani uyandi saat akşam 5 oldu hala acıkmadım dedi siz düşünün sadece sucuk ve köfte bunların harivinde asla ne meyve ne sebze yiyor vitaminsizlikten kalbinde üfürüm oluşmuş ve vitiloga hastalığı hani deri de beyazlama oluyor leke ondan şimdi işte zarla zorla hep onla uğraşıyor kardeşim. Bu vitiloga da üzüntü stres yaptıkça o lekeler artarmış babam benim oğluma davrandığı gibi ona da davranıyor kardeşimin oğluna hep sen büyüksün diyor abimin kızı da 1.5 yaşında kavga yapıyorlar kardeşimin oğlunun üstüne kalkıyor hele ki abimin kızına vursun bir kere gözümün önünde çocuğun üstüne o kadar kalktı ki titreye titreye ağladı kuzum sen nasıl yaparsın sen büyüksün büyük dediği de 3.5 yaşında kardeşim de oraya gitmek istemiyor. Tamam kalp hastası ama en ufak birşey deyince hemen kalbim tuttu diyor. Baba evet bizim üstümüz de hakkı var ama abimin kızı için hepimizi sildi diyebilirim. Şimdi biz konuşmasak sizce günah mı ? Bu anlattıklarım hiç birşey değil bu aeada