0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayın. Burda çoğu kez yazdım babam annemin davranışlarını biz çok zor geçiniyoruz kimi zaman evde yemek pişmiyor oğluma 6. Aydan beri süt veriyordum kabız oluyordu kuzum benim. Sonra sağ olsun burdan bi arkadaş pirinç unu dedi ona başladım şuan kabızlığı gitti ama yavrum herşeyden eskik büyüyor sebzeler meyveler yiyemiyor herneyse ben bu durumdayım yani kendi kızı torunu bu haldeyken asla yardım yapmıyor. Bundan 2 ay önce kombim bozuldu ev buz gibi ama yaptıramıyoruz para yok babamdan istedim olduğunu biliyorum durumları var 200 tl ya hadi kendimi geçtim insan torununa küçücük bebeğe nasıl kıyar buz gibi evde bırakır. Yok dedi vermedi bir şekilde hallettik neyse ben o günden beri konuşmuyorum babamla sadece bu da değil. Paramız yoktu çok kötü durumdaydık esim kendi ailesine ben aile gidelim dedik 2 hafta babam orda oğluma mama aldı 2 kutu diye bana demediğini bırakmadı. Ve benim abimler birlikte oturuyolar abimin kızı var bildiğin ona adadılar kendilerini tamam yanında ki farklı olur ama sen benim oğlumu 3-4 ayda bir görüyorsun abimin kızı kıskancak diye oğlumun üstüne bakmadılar. Aslınsa konu bu da değil benim kız kardeşim var oğlu var 3.5 yaşında asla bir yudum yemek yemiyor aç bıraktı yesin diye yani ać bırakto dediğim beslemeye zorlamadı kendi istediginde yesin dedi ama çocuk sabah kahvaltısı yapmadan yani uyandi saat akşam 5 oldu hala acıkmadım dedi siz düşünün sadece sucuk ve köfte bunların harivinde asla ne meyve ne sebze yiyor vitaminsizlikten kalbinde üfürüm oluşmuş ve vitiloga hastalığı hani deri de beyazlama oluyor leke ondan şimdi işte zarla zorla hep onla uğraşıyor kardeşim. Bu vitiloga da üzüntü stres yaptıkça o lekeler artarmış babam benim oğluma davrandığı gibi ona da davranıyor kardeşimin oğluna hep sen büyüksün diyor abimin kızı da 1.5 yaşında kavga yapıyorlar kardeşimin oğlunun üstüne kalkıyor hele ki abimin kızına vursun bir kere gözümün önünde çocuğun üstüne o kadar kalktı ki titreye titreye ağladı kuzum sen nasıl yaparsın sen büyüksün büyük dediği de 3.5 yaşında kardeşim de oraya gitmek istemiyor. Tamam kalp hastası ama en ufak birşey deyince hemen kalbim tuttu diyor. Baba evet bizim üstümüz de hakkı var ama abimin kızı için hepimizi sildi diyebilirim. Şimdi biz konuşmasak sizce günah mı ? Bu anlattıklarım hiç birşey değil bu aeada 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,008 puan) tarafından
Anlattıklarına bakılırsa eğer ki baban oglan düşkünü yani erkek kardeşine herşeyi yapıyor. Ama bak ne diyor yaradan " en çok sevdiğinle sınanırsın" diye. Hangi evladına cok düşkün olursa ana baba mutlaka onunla imtihanı olur ayrım yaptığı evlatların eline düşer muhtaç olur mutlaka. Sen sıkma canını cok cok samimi olma mesafeni koy ama tamamiyle kesme konuşmanı. Günaha girme bırak vebali ona olsun.
tarafından
Ya çok değişik bir insan benim eşim cok iyi biridir durumumuz yok ama evimiz hep neşelidir. Elinden gelen herşeyi yapar bizim için kardeşimin eşi de onların durumu iyi kardeşimin bir dediğini iki etmez. Yengem Allah var ağzı var dili yok o kadar iyi insanlar ki ama ben el sevmem diyor ne kadar iyi de olsalar sevmem nefret ediyorum hepsinden diyor eşlerimiz asla ona yaranamıyor. Hadi onlar el tamam ama torunlarına nasıl kıyıyorsun aslında erkek evlat düşkünü de değil abime de çok yapıyo hepimize yapıyor yani çok değişik bir insan
(1,008 puan) tarafından
El mi? Hadi gelini damadı anlarım bi nevze oda karşıyım böyle işlere ama. Torun var ortada yani. İnsan düşmana böyle yapmaz. Rabbim sabrını versin canım. Sen dediğim gibi mesafeni koy samimi olma çok. Bırak rabbim bilir gerisini. Etme bulma dünyası.
tarafından
Ya işte sadece eşlerimize değil kendi torunlarına bize de böyle yapıyor varsa yoksa abimin kızı resmen adadılar kendilerini ona bende hic konuşmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne desem bilemedim benim oğlum tek şu anlık ama bekarken babamla çok çok büyük problemler yaşamıştım yani psikolojimi çok olumsuz etkileyecek davranışları oldu vs 3 senedir evliyim düzeldi tabi düne kadar aramdaki mesafeyi koruyodum babamlara gitsem de doğru düzgün konuşmazdım hep mesafe ama bu gece rüyamda vefat ettiğini gördüm kalbim sızladı hala etkisindeyim. Ne olsa da ınsanin babası sonradan pişmanlık yaşanmaması için bir şeyleri göz ardı etmek gerekiyor sanırım. Simdi babana sorsan kötü bir şey yaptığının farkında değildir. Evde olana sürekli yaptığı için artık gözüne gelmez sonuçta evdeki birey olarak düşünür 
tarafından
Evet işte bende ondan korkuyorum nede olsa bak canım ben kabul ediyorum evde ki yanında ki daha farklı olur ama benim babamın ki daha farklı. Benim oğlumu 3-4 ayda bir görüyor aman o kıskancak diye oğlumun üstüne bakmadı. Hadi sevgiyi anladım ben zaten param yok diye sana sığınmışım sen 2 kutu mama aldın diye nasıl bana ağzına geleni sayarsın diğerine kutu kutu mamalar poşetler dolu ama benim oğluma 2 kutu almak zor geldi bu demek ki benim oğlumu torun görmüyor. Kardeşimin oğluna da öyle çocuğun üstüne bir kalktı yavrum tir tir titredi
tarafından
Yaptıgı çok yanlış yaptığını asla savunamam eşit davranması gerekir ama işte gelde anlat anlamazlar
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Hani diyorsun ya evin icindeki farkli oluyor diye. O kesinlikle dogru bende annemlerle altli ustlu otururken iki oglumda hergun annemlere cikar felan biri anneme biri babama cok duskun haliyle annem babamda benim ogullarima cok duskün. 

Iki abim var birinin 4 birinin 2 cocugu var yakin mesafe oturuyorken birbirimize gider geliriz ama ne annem ne babam torunlarini ayirmaz birsey alincaksa hepsine alirlar biz daha cocuklara bayramlik almis insanlar degiliz hep annemler alir butun torunlarina.  Hicbirini ayirmazlar ama sevgi konusunda benim ogullarima daha duskunler. Simdi sehir disinda oturuyoruz biz tasindik aramadiklari gün yok hergun ararlar cocuklarimla konusmak icin. Gel desinler  4 saatlik yol arabaya atlar gelirler hemen.  

Senin baban da evdeki farkli oluyor tabi ama her zaman sınıri bilmeli bu sefer kardesler olarak sizin aranizi aciyor olabilir. Ne diyim allah yardimciniz olsun canım. 
tarafından
Kuzum ben zaten evdeki yanındanki yaninda olur bunu kabul ediyorum. Ama bunların ki çok farklı anlattıklarım dan anlamışsın çocuk bu ikiside kavga yapabilir vurabilir büyük dediği 3.5 yaşında yani abimin kızı kardeşimin kızına vurunca sıkınto yok ama kardeşimin oğlu abimin kızına vursun hele ki gör küçücük çocuğa neler yapıyorlar doktor da demiş üzüntü stres yaptırmayın şimdi oraya gitmiyo ama vicdan azabi çekiyor bi yandan da
(1,239 puan) tarafından
Yok anladim zaten ben senin ne demek istedigini babanin haksizlik yapmasi sizi üzen şey. Degismeye niyeti yoksa napican baba sonucta gidicen gorucen yine
0 oy
(577 puan) tarafından
Çok haklısın konuşmamakta canım babanla bu konuda konuştunuzmu ayrımcılık yapmasın iyi bşy değil yaptığı hala devam ediyorsa bence mesafe koyun ben olsam bende konuşmam hatta hiç o eve gidiyorsan annen için gider gelirsin o kadar hiç takmaya değmez
tarafından
Onunla konuşulmuyor ki ya çok degişik bir insan hep o haklı herseyi o biliyor tövbe haşa Allah gibi herkes ondan korksun istiyor işte
(577 puan) tarafından
O zaman boşver canım dua et başka da bilmiyorum Allah kalbini güzelleştirir inşallah ne deym
0 oy
(119 puan) tarafından
cnm Allah yardımcın olsun. çok kötü durumdasın.
tarafından
Amin kuzum amin sağol

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 663 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,157 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 330 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu