0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar oğlu olur tabikide yardımcı olcak ama ev yaptırıyoruz parke yapilcak mutfak dolabı yapilcak ama gerçekten haddi hesabı yok ben korkuyorum para harcatmaya sırf evim olsunda kaynana derdinden kurtulayım diye geçen bı pazara gittik meyve Alcam bana meyve aldirmamaya çalışıyor kendi 100 liralık peynir aldı diğer aldıklarını saymıyorum bile geçen eşim baya bı para vermiş paranin kuruşuna dokunmuyorlar eşimin cebinden yiyorlar geçen eşim yoktu annemgile sor bı 20 lira varsa versin sende bakkalciya ver dedi bı 20 lirayı esirgediler böyle giderse ben evimi doğru düzgün yaptiramiycam parkeyi 2 odanın aldık oda çocuk usutmesin diye diğer odaları yaptirmiycam ben bunu düşünüyorum kaynanamgil cidden abartiyorlar görümcem geçen kendine tıraş makinesi aldirtti permatikte aynı görevi görüyor biyere gidiyoruz dünyanın siparisini veriyorlar durun bı kendi evimizin ihtiyacını alcaz işte fırsat vermiyorlar..

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen bütün evini adan zye yaptir yolsa senin kaynana daha cok yolar kocanı onlara verilecek parası varsa evin tadilatına da vardır bu konuyu da eşinle guzelce konuş sakince kavga etmeden 
(3,100 puan) tarafından
Canım onlara para harcamaktan paramız kalmadiki bak daha kapı pencere yaptırdık bide 2 odanın parkesini kendimiz aldık bide fayans oda yetmedi  30.000den 5 buçuk kaldı sence bu kadar para gidermi suraya
tarafından
Valla parke fayans fiyatlarından haberim yok canım ama sonucta eşin çalışıyordur yetmediği yerde taksit falan yapar ama sen şimdi parkeleri yaptirmazsan pişman olursun çünkü eşin annesine yedirmeye devam eder
(3,100 puan) tarafından
Canım parkeyi iki odanın 2.000e aldık fayans 400 kapı pencere 4 buçuk bin nerde işte geri kalanı esime soruyorum oda cevap veremiyor cunki biliyor neyin ne oldugunu
-Reklam-
0 oy
(2,142 puan) tarafından
Ee vallaha canim suc kocanda gözü görmüyomu diyemiyo mu ben evimi yaptiriyorum veremem diye 
(3,100 puan) tarafından
Bende kızıyorum kocama canım elini sıkı tutmuyor çok para harcar bıraksam gereksiz şeylere harcar ama anlamiyor
0 oy
tarafından
Canım vermesin 100 TL'lik peynir hangimiz yiyoruz ya .

Masrafım var desin biraz hayır demeyi ogrenmeli 
(3,100 puan) tarafından
Canım aynı peyniri ben A101den 20 liraya alıyorum hiç bı tat farkı yok ama kocam bilmiyor işte hayır demeyi bak geldim geleli kendime hiç bişey almadım bı kızıma çorap falan bide ev bitince temizlik yapcam diye temizlik malzemesi şimdi para konusu geçse benim üzerime atarlar
tarafından
Konuşsan eşinle dinlemez mi hak vermez mi sana
(3,100 puan) tarafından
Oda biliyor ama bı istedikleri olmasın burnumuzdan getirirler
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Vala eşin sizi ihmal ediyosa eşinle konuş yoksa aramız acilacak böyle de.. 
(3,100 puan) tarafından
Canım bizi ihmal etmiyor ama gercekten biraz kismasi lazım geçen 50 liralık leğen aldırmış ya bildiğimiz plastik leğen dünyanın leğeni var yokta aldı desen neyse ama birsuru leğeni var
(4,959 puan) tarafından
Canm sen ağız ucu ile onlara biraz laf carpit alcaklarim var kaldı hepsi bunları yaptircaz daha para yetismiyo valla falan de utanmalari varsa istemezler hatta gerekirse yapabliosan onlardan biseyler işte surekli gerekli gereksiz biksinlar
(3,100 puan) tarafından
Keşke laftan anlasalar canım biz oara yetistiremedigimizden kiraya ona buna buraya taşındık kiradayken bile her telefonda para isterlerdi
(4,959 puan) tarafından
Eşinle ya büyük bir kavga edeceksin yada eşine gerekli gereksiz herşeyi aldirip büyük bir borca sok canım onlara yetisecek parası kalmasın borctan başını kaldiramayacak böyle adamlar aslinda
(3,100 puan) tarafından
Canım eşimin zaten dünya borcu var bankaya falan esiminde bı suçu yok aslında bunların dillerinden korkuyor
0 oy
(6,518 puan) tarafından
Para idaresini ekine al derim. Ya da esine kredi çektir maaş yatar yatmaz çeksin para. Mecbur parasız kalacak vermeyecek kimseye. En mantıklısı evin eksikleri için kredi çekip bir günde gidip o parayla yapılacak bütün işlerin parasını verip parayı bitirmek.
(3,100 puan) tarafından
Canım kredi cekemiyor işte bankaya borcu var kırmızı çizgi yedi bir kere ondan çıkmıyor
0 oy
tarafından
Onlara karsi kocani doldur kendine cekmeye calis 
(3,100 puan) tarafından
Kocam ne olduklarını biliyor zaten canım ama kiyamiyor
tarafından
Benim esim oyle olsa beni niye aldin o zaman derim valla kusura bakmasinlar
0 oy
tarafından
Evini yaptırma diye yapar onu 
(3,100 puan) tarafından
O kadar eziyet çektirdiler az daha çektirmek için galiba

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 1,607 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,116 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,814 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 820 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,444 soru

24,696,648 cevap

368,680 kullanıcı

...