0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Yaklaşık 1 aydır tuvalet eğitimi veriyorum . Tuvalete götürünce yapıyo ama bana çişinin geldiğini söylemiyo tuvaleti gelince baska odaya gdip yapıyo sonra bana çiş kaka pis diyo ne zaman söyler acaba sizinkiler ne zaman söylemeye başladı. Konusabiliyo ama nedensw soylemiyo

5 Cevaplar

0 oy
(11,242 puan) tarafından
10 günün sonunda çok şükür söyledi 
(75 puan) tarafından
Benimki inatla soylemiyo ama çişini tutuyo baska odaya yapiyo neden anlamiyorum
(11,242 puan) tarafından
Yaaa yaşi kaç  ki cnm Allah yardımcın olsun
(75 puan) tarafından
2 yaşında canım
(11,242 puan) tarafından
Canım ilk.baslarda yapar ama cnm 26 aylik benim.kizim
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 gün oldu biz de başladık çişe söylüyor 2.5 yaşında ama başka sıkıntılarım var benim de lazımliga ve klozet icin aparat aldım onlara yapmıyor yere yapıyor bi de etrafla çok oynuyor 2 saat wc den çıkmıyor 
(75 puan) tarafından
Her geldiğinde söylüyo mu benimki daha yeni 2 yaşına girdi
tarafından
Evet canm her geldiğinde söylüyor biraz tutuyor mesela 1 2 saatte bir filan söylüyor
(75 puan) tarafından
Nasıl alıştırdın canım banada yol göster benimkide lazimlıga klozete yapmiyo yere yapiyo
tarafından
Ben alıştırmadım canım söyleyince ben de şaşırdım ama bezi çıkarmadan önce kendim lavaboya giderken sürekli söylüyordum lavaboda yapıldığını biliyordu
(75 puan) tarafından
Ay insallah benimkide alışır canm ya
0 oy
(5,327 puan) tarafından
28 aylık halen söylemez 
(5,327 puan) tarafından
Ben öyle çok takmam valla streste yapmam vakti gelince herşey olur modundayım
(75 puan) tarafından
En guzeli valla canım benimki kendisi istedi diye öğreteyim dedim ama söylemiyo nedense bıraksam bu kadar uğraştım sonra tekrar uğraşma korkusu var
(5,327 puan) tarafından
Sabırlı ise devam et öfke ve sinir olmayacaksa  yok değilsen. Bırak daha sonra başla
(75 puan) tarafından
Sil baştan bidaha başlayamam canım ogrensin yavas yavas napayim
(5,327 puan) tarafından
Yaparaın kuzum
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnmki 3 yasina dogru ogrendi seninkinin zamani degil.En azindan 28 aylik olana kadar beklemelisin.
(75 puan) tarafından
Ilk kendisi söyledi bez yokken üstü ıslandı biraz kaçırmış sonra tuvalete yaptı ben zorlamadım bide 2 yaşından sonra baslanabilir diyolar
(3,895 puan) tarafından
Evet ama 1 aya ogrenmesi lazimdi bi cocugun ogrenme sureci en fazla1aydir daha uzun suruyorsa hazir degil demektir.Cişi yarım ogrendi kalani ne zaman ogrenecek? Birde buyuk tuvaleti var bence kendinizi yipratmaya degmez.Sizin bu egitim en az 3 ay daha zaman ister.3-4 ay uğraşıp yipranacaginiza zamaninda cocugunuz 27-28 aylik olunca başlayın.Her cocugun gelişimi farklidir bazilari 2 yaşinda ogrenir dogru benim cocugumda 2 yaşında cişini lazimliga yapiyordu.Ama kakasindan hep korktu.Ben biraz ara verdim 2 bucuk olunca yine devam ettim cişi ogrendi kakayi yine yapmadi.Ben 32 aylik olana kadar yine biraz ara verdim hem kendimi yipratmadim hemde çocuğumu yipratmadim.33 aylik olunca kakayi ogrendi.Bana da dediler geç ogrettin diye hatta bnm cocugum 1 buçuk yaşında ogrendi diyende oldu ama ben bu sekilde egitim vermeyi uygun gordum zamanini bekledim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aysem12 (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 569 göst.
31 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (3,280 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 417 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 9876543210 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pampers (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,601 soru

24,060,935 cevap

330,144 kullanıcı

...