Kızlar benim eşimin dişleri çok kötü ya ;(( artık doktora git demekten bi hal oldum ama nafile bi insan neden böyle durur ki hem sapsarı hem çürük dolu tartar dolu ne ararsan var çok afedersiniz :(( yani benden utanmıyorsa çevresinden utansa. Plazada çalışıyor çevremizdeki insanlar üstlerine başlarına evlerine dikkat eden insanlar onlardan da utanmıyor hiç . Sürekli bakanlıkta orda burda müsteşarla fln muhattap olan bi insan ama nasıl geziyor o dişlerle ben anlamıyorum ya hiç kendine bakmıyor :( ben hem sağlık boyutu için hem görüntüsü için tedirginim çünkü çok değil 40 ına varmadan takma diş takmaya başlayacak buna emin oldum artık. Ne dersem diyim dinlemiyor. Artık söylenmeyi bıraktım ben de napim.
Benim esim de cok fircalamiyor malesef ama oyle cok kotu yada asiri sari degil gene de rahatsiz oluyorum bir iki dile getiriyorum dislerine yazik yada vallahi artik tiksinecem senden rica ederim dikkat et diyorum hemen kalkip ozurdiliyor fircaliyor yani yoksa benimkinde de aman aman aliskanlik yk canim
canım sen söle dişlerini fırcala bazı erkekler demeyle yapıyo benm esimde sıgara iciyo 2 güne 3 güne 1 fırcalar bazen fırcalamaz ben tualete gittiginde lavobanın üzerine macunu sürer koyarım dinlerim sesi fırcalamassa cıkarım dişlerini fırcala derim fırcalar o zmn ama hamile kalalı agız kokusu sigra kokusu öldürüyo arkamı dönüp yatıyodum kokuyosun diye artık dikkat eder sigara icince elini yüzünü yıkar fırcalar girer iceri normalde cok titiz cok temiz ama işte
Benim eşim 7 24firca elimde dis frcaliyo yeter artik brak sunu diyorum inad ediyo geze geze frcaliyo bide
Cok sukur hassas o konuda :) ben zaten onceden tel tedavisi flan gordugum icin ara yuz fircalariyla falan tam teskkurlu bi fircalamayla ugrasiyorum
Böyle giderse takma diş yakındır Allah korusun bir insanda en önemlisi diştir bnm eşim dislerini temizlettirir Allah'ım çok dikkat eder bana gina gelir bazen saçları dokulsun hemen netten araştırmalara girer dış temizleyici beyazlatıcı o bu şu çok takıntı yaptigini söylerim ama bakmaması daha kotu tabi surda bı iki seneye kalmadan dokulur dişleri içinden gelmesi lazım inşallah halledersiniz cnm
Canım dişi sknti yaptiginda cekilmeyecek derecede ağrısı olunca mecbur doktorun yolunu tutacak . Sen sabret. Doktor hakkindan gelir kocanın.
Bazen olmayinca olmuyor. Laf dinlemiyorlar kocalar. :)))
Sen randevu alsan hadi birlikte gidelim desen gitmez mi canım acaba korkuyor olabilir mi
Benim kocam her yemekten sora dişlerinin firçalamasa kalp krizi gecirir heralde =) unutsa bile hemn gelip firçalayip gider takinti haline gelmiş resmen =)
Fircalamazsan seni öpmem kotu kokuyor falan de belki utanır:) ben oyle diyorum cabuk fircala yoksa opmem diyorum alisti artik :)
Benim eşim sabah yataktan kalkar kalkmaz fırçalar yatağa girmeden önce fırçalar gün ortasın fırçalar elinden gelse fırçayı ağzına yapıştırcak
1,488,526 soru
24,331,717 cevap
345,688 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın