0 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
Meraba güzel anne ve anne adaylari oglum 9 ayini doldurmus 10. Ayimizdayiz ama hala bir gün kendi yorulup uykuya daldigini görmemişim özellikle bu aralar uyutana kadar nasıl ciglik cigliga agliyor besikte ayagi kalkiyor aşırı yıpraniyor ve yıpratiyor beni diyeceksinizki uyutmayin uykusu gelince uyusun ama gözleri kıpkırmızı oluyor agliyor uyumak istedigi icin uyutucam deliriyor anlamiyorum ne yapayim bazen bagiriyorum dayanamiyorum sonra uyuyunca cok üzülüyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
canim belki vaktinde  uyutmuyorsun. bebeklerin uykusu gelince uyutmak gerek. sora  uyutunca vebeyi yorqun oluyor  ve daha cok  zor uykuya daliyor
(1,168 puan) tarafından
bir az belki daha erken yatirasin uyku saatiniz  rutininiz  yokmi canim bide kac aylil kac yasi var.
(1,168 puan) tarafından
ben kizima  hep rutin seklimde  uyutdum. saati  gelince hemen uyuturu.. yani o istediyi zamanlar  rutini deyisdik yeni rutinler  kurduk simdi 1 yasi var. uyku cok onemli cunki
(141 puan) tarafından
Bilmiyorumki uyku saatimuz var zaten saat gelince kizariyo gözler
(1,168 puan) tarafından
can kiyamam ben ben salalayarak uyitdum hep. benim kizda asla  besikde  uyumadi ya. hep ayakda  uyudu. bir az daha erken besiye al belki oyle  uyur.  ben kizim 10 da uyur  ben yarim saat onxe uyutururum hep.
(141 puan) tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Canım 11 aylık hala öyle biraz daha ılımlı sakin ol inan sen sınırlı olunca tövbe yatiramazsin
(141 puan) tarafından
Haklisinix ama bazen elimde degil
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Benm kızımın uykusu gelince kulaklarını eller uyutmazsm eğr o an uykusu dha çk gelirse gözleriyle oynar yne uyutmazsm aşırı uyku basarsa gözleri kızarır ve ağlamaya başlar sıralamam bu şekilde bizm 
(141 puan) tarafından
Ben aşırı uykuyumu bekliyorum acaba
(4,100 puan) tarafından
Bilemm gözlemle Bi Bn öyle yapa yapa buldum ne anlatmak istediğini
(141 puan) tarafından
Tam canim sağol
0 oy
(369 puan) tarafından
Canım kızım 21 aylık hiç zorla uyutmadim gözleri kızarsa da hep kendi isteyince uyudu zorla yaparsan hem sen hem bebeğin yıpranır biz bazen gece üç e dört e kadar oturuyoz canı nasıl isterse öyle uyuyor 
(141 puan) tarafından
Ben uyutmuyorum huysuzlasiyor agliyor uyumak istiyor uyutuncada uyumuyo
(369 puan) tarafından
Yanlış anlamışım cnm zamanla düzelir inşallah
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Canım benim kızımda 10 ayında. Biz uyku eğitimi aldık kendi uyuyor ama uykuya geçişlerde bayağı uzun sürüyor beni yanında istiyor ağlıyor. Sanırsam diş veya atak donemindeler. Umarım çabuk geçer.
(141 puan) tarafından
İnşallahya bizimde iki disimiz cikti
0 oy
tarafından
Uyku saatleri düzenli mi saatli mıdır yani 
(141 puan) tarafından
Evet saatli
0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayım maalesef yatmıyor 
(141 puan) tarafından
Evetya Allah yardimcimiz olsub
tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 459 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 344 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (27,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 536 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 331 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,805 soru

24,116,268 cevap

333,234 kullanıcı

...