0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

image

image

Yeni aldım sayılır siyah cok ugrastiriyor değiştirmeyi düşünüyorum sizce kalsin mi yoksa beyaz mı alsam

14 Cevaplar

+5 oy
(25,177 puan) tarafından
Bu fiyata mutfak dolabı yaptırırım :D begenmedim fiyata göre 
tarafından
Yoooooğğğğğ yalan degillll doğru ama parası var belliki kız bizde yohhh diye herkesde olmuycak değilya hıhhhh uyarı ⚠ part 2 :)
(25,177 puan) tarafından
Hahaha ocagım nasıl demiş bende söylüyom :D normal bi ocak işte yani :D
tarafından
Tımam tımam örtmen :)
tarafından
Pahalı şeyleri önöröyörlör akjdjsjfjdjajdhhshs
(25,177 puan) tarafından
Ben önörmöyömmm :D
-Reklam-
+1 oy
(1,764 puan) tarafından
Degistireceksen beyaz al cnm griden de uzak dur herşeyin izi cikiyor silme sonrası yarım saat kurulamaya uğraşıyorsun gri de bende gri aldığıma çok pismanim
(223 puan) tarafından
Beyaz almayı düşünüyorum canim değiştiricem bunu
0 oy
(163,308 puan) tarafından
sakin siyah alma hele elektrikli hic alma
(223 puan) tarafından
Kiz aldim iste memnunum ama sadece siyah aldığım için pişmanım:)
0 oy
tarafından
Siyah alma kimse siyahtan memnun değil 
(223 puan) tarafından
Kiz aldim bende değilim iste
0 oy
tarafından
Asko çok güzel de. Çokk pahalı ya. Güle güle kullan. Beyazı olsa fena olmazmış .
(223 puan) tarafından
Sagol kuzum bende beyaz almayı düşünüyorum
0 oy
tarafından

Bak şimdi fiyata eleştiri gelecek :) 

(223 puan) tarafından
Sagol kuzum çok şükür insallah degisicdm pazartesi
tarafından
Dert etme değiştirirler ama rengi sana zorluk çıkarır silmesi falan hep iz kalır
(223 puan) tarafından
Siyah beni çok yoruyor o yüzden beyazını alicam ins zaten kuzum
tarafından
Evet daha iyi olur o renk kolay olur
(223 puan) tarafından
Tabi o yüzden istiyorum zten
0 oy
tarafından
Beyaz al ve cok pahali yav nasil bir ocak bu elektiriklimi neden farkli farkli duz normal birtane alsana 
(223 puan) tarafından
Canim duruşu cok guzel duruyor bi tarafı elektirikli daha geniş mesela büyük bi tencere koyduğunu dusun yer kaplamiyor 4 tane buyuk tencere rahatlıkla oturuyor
tarafından
Ha iyi ozaman bacim degistirebiliyorsan beyaz al benimkide siyah cok pismanim ya
(223 puan) tarafından
Bu temiz zaten şuan 3 aydır kullanıyorum artık onu çevreden birine veririm ihtiyacı olan beyazını alirim napiyim siyah güzel zengin duruyor ama bi el değsin iz içinde ki bende çok titiz bi insanım bi tane toz olmasını dai istemiyorum üstünde ve sırf o yüzden günümün 4 saati ocakla geciyo :(
tarafından
Birinemi verirsin kiz okadar paraya aldin ben geri iade yapican sandim
Durumhn iyiyse al tabi ama hem ihtiyaci olanada vermis olursun
(223 puan) tarafından
Simdi 3 ay oldu tertemiz hala ama şöyle bisey bi sorunu sikintisi olsaydı eğer değiştiriyolardi yada 1 ay memnun kalma süresi vardi geçti 3 ay oldu ben bunun beyazını istiyorum desem geri almazlar 3 ay olmuş ya cubku o yüzden ihtiyacı olana veririm bi dua aliriz ins
0 oy
tarafından
Beyaz benim ankastrem çok memnunum ama bu kadar verip sonra değiştirmen fuzuli masraf olur canım 
tarafından
Özel silme ürünleri var onları al az bir mebla değil yazık günah
(223 puan) tarafından
Aldım kuzum onlarla siliyorum aldığım  günden beri
tarafından
Kuzum ben siyah da kullandim bilirim yani iğrenç oluyor ama işte o yüzden ikinciyi beyaz aldım sık geç tertemiz oluyor biraz daha bekle bozulsun bsri beyazını alirsin
(223 puan) tarafından
Kiz bu benim elimin altında bozulması imkansuz :D
tarafından
O zaman silmeye devam bacım ahah
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Almışsın artık bide yeni sayılır demissin kullan en azından bana yeni alinan şeyin kısa süre sonra değiştirilmesi israf gibi geliyo 
(223 puan) tarafından
Tabiki oyle de pişmanlık yaşıyorum keske beyaz alsaymisim
(9,647 puan) tarafından
Aldın sonuçta hakkını vererek kullan nolucak ki.. siyah benimde odagin 7 yıldır severek kullanıyorum gayette güzel birşey boşuna israf yapmış olursun
(223 puan) tarafından
Cok yoruyo beni her dakika elim üstünde dusun ocak boş ustu oyle dururken bile elimde ha bire bez tozunu aliyorum:D
tarafından
Evet güzel ben siyah tercih ederdim sadece döküm olması yaglanmada daha zorlastirabilir sizi birde elektrikliolan göz birazda gec pisirebilir.. ama genel anlamda gayet şık bir tasarım ben begendim. Benimde siyah cam sil bezleri silip geçiyor tertemiz valla bosver sen milletin dediğini 
0 oy
tarafından
Beyaz al cnm ben siyah aldım çok pişmanım yani:))) bide o fiyat ne Allah için :))()
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Cok beğendim hem modelini hem renginj gule gule kullan canim
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Ben sırf tozu çok gösterir diye beyaz aldım. Beyaz tavsiye ederim
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ben beğenmedim kalitesiz duruyor bide pahalı yani ama duruşu guzel değil 
0 oy
(2,241 puan) tarafından
aboo fiyatlar nasil artmis ben ankastre ocak firini 2bine aldim 4sene once :)) gule gule kullan canim benimkide siyah surekli silmek gerekiyo ama şık duruyor

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 782 göst.

Kategoriler

1,467,121 soru

24,040,044 cevap

329,089 kullanıcı

...