0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dünden beri kızım karnım ağrıyor diyo 4 yasinda ayağı çorapsız kısa kollu ile gezidigi için zannettim ama iki gündür de üşüyorum diyip sobanın önüne oturuyor ve bu yaşına kadar hiç yapmamıştı böyle şeyler dün geceden beri de kafası yanıyor ama ateşi yok ateşi olan çocuğun ayakları buz gibi olur. Acaba diyorum temazsiz ateş ölçer aldım onda mi sıkıntı var ama elleri ayakları normal sıcaklıkta sadece kafasında yanma vardı üşüyorum diyodu bende iburamin zero ile evde dolvenim vardı ondan verdik 10 da verdim gece 2 de bı daha verdim 9 da verdik birde şöyle 2 3 saat bişey yok sonra başlıyor üşüyorum demeye ama evde guzine soba odamdada hava soğuk olduğu zaman elektrikli soba yakıyorum kızımı iki kat giydiriyorum sabaha kadar üstu açık yatıyor diye 2 3 gündür de kendimden ayrı yatırmaya çalışıyorum aynı odada tekli küçük cekyatta yatırdım ama gene gece 3 4 gibi yanıma geldi hep anlamıyorum ki noldugunu. Birde ateş olceri kendimde evdeki diğer kişilerde demiyorum hep 36.7 37.4 flaan çıkarıyor kizimdada 38 37.6 falan çıkıyor napcam ya doktora mi götursem.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Soguk alginligi vardir canim vitaminli seyler yedir ic ateste olabilir gecmesse gotur acile 
tarafından
Sen bi gotur canim normal degil ic ates cok tehlikeli oluyo Allah muhafaza
tarafından
Gözleri falan küçücük kalmış ya görmen lazım birde sabahtan beri burun akıntısı başladı
tarafından
Kiz daha ne duruyon gotursene ozaman ona gore bisi soylerler ihmal etme
tarafından
Köyde oturuyorum ilçe merkezinde sağlık ocağında randevu bakıyorum şuanda olmadı doktoru ariyip götürücem
tarafından
Acil durumda randevu almana gerek yok
-Reklam-
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Kulak arkasından ölç doktora götür sonra geçmiş olsun
tarafından
Kulak arkası en kesin cevabı verir mi peki ona göre hemen doktor randevusu alicam bugün öğlenden sonraya
(1,615 puan) tarafından
Evet bebeklerin ve küçük çocukların işte 3 4 yaş onların hep kulak arkasından ölçülüyor
tarafından
Çok sağol
0 oy
tarafından
kan değerleri de düşmüş olabilir canım en iyi kararı doktor verecektir  benim öyle oluyordu kansızlık olduğu an yada vitamin değerlerim düştüğünde direk üşürdüm belki kızında da öyle bisi olmuş olabilir 

ıhlamur kuşburnu içir meyve yedir 
tarafından
Ihlamur kuş burnu hayatta içmez :(( meyve takviyesi sürekli yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
+1 oy
11 cevap 294 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,552 soru

24,032,123 cevap

328,750 kullanıcı

...