0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Benim doğumdan sonra oldu bu göbek deliğinin hemen yanı sis sekilde özellikle yemek falan yiyince daha çok belli oluyor şişlik ama herhangi bir ağrı sızı yok. Göbek fıtığı olabilir dediler doğumda yada sonrasinda olabiliyormuş . Olan varmı acaba doktora gideyim nereye gitmem lazım bölüm olarak 

5 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Bendr kuzum . Ben gittim ameliyat dedi daha olmadimm. Bende sanci yapıyor. Hamileyken oldu . Gunde 5 6  saat korse takiyorum buyumesin diye
tarafından
Hadi ya senin neladar şişlik var canım tam göbekte mi yanında mi. Benim yanında göbeğin hemen çok aşırı büyük değil ama elle hatta gözle farkediliyor ben farkediyorum üstten bakınca . Ağrı sızı yok ama sanırım benimde fıtık
(32 puan) tarafından
Gobek deliğinin b1 parmak üstünde nohut kadar kuzum bende sancı yapıyor bastirinca
tarafından
Benimde hemen deliğin yanında solda ama bastırınca ağrı yapmıyor gideyim ben ya bakilayim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkes fitiksiz mi ya :D 
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım bence bir genel cerrahiye görün daha küçükken müdahale ederlerse yada herhangi bir tedavi uygularlarsa hemen kurtulursun normal doğumdan sonra çok sık karşılaşılan bir durum
tarafından
Yaa öyleymiş evet normal yaptım bende sanırım fıtık bu. Gideyim canım randevu alıp
(1,782 puan) tarafından
Büyüdükçe sana kabızlık yapar sancı yapar neden çekesin beş dkda hallederler küçük bir müdahaleyle
tarafından
Evet canım doğru randevu bakayım ben
0 oy
tarafından
Evet bende var yeni dogum yapinca kocamandi gobegim gidip sislerim inince fitik da kuculdu doktor da bakti kilo almazsan fitik buyumez istersen ameliyat ederim ama aciliyeti yok dedi 
tarafından
Anladım canım bende gidip bakilayim göbek kalmadı benim 19 ay oldu ama gözle görülüyor inşallah kötü bir sonuçla karsilasmam
tarafından
Insallah canm gecmis olsun
0 oy
tarafından
Bende de var ya ama ben sezeryan oldum hamile iken çıktı biraz iyileşince bende gideyim bari
tarafından
Git ihmal etme sende . Büyük mu seninki sancı falan var mı bende normal yaptım ama doğumdan sonra oldu
tarafından
Benim sezeryan oldugum için her yerim agriyor  hissizlik var bastırınca içine gidiyor bişey hissetmiyorum
tarafından
Benim normal ama benimde öyle ya ekleyince falan ağrı sızı yok
tarafından
Bende de ağrı yok bir görün bakalim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
13 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,032 soru

24,191,978 cevap

336,952 kullanıcı

...