0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (188 puan) tarafından
Kizlar adetime 7 gun var ama sabaha kalktigimda iki gundur sol gogus ucu sizliyo bu hamilelik belirtisimi birde bel agrisindan yuruyemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Valla canm bende öyleydim bir haftadır ve adetime 10.gun var dün adet oldum 2 3 gün önceden lekelenme vardı ama bnde spiral var ya ara kanama sandım meğer adet başlangıciymis bir haftadır bel ve göğüs ağrısı yaşadım 2 gün kaşık ağrısı oldu ve. Sonuç adet oldum :/sanmam ya hamile değilsindir mevsimsel. Hormonlar. Etkileniyor bnce iki aydır erken geliyo adetim üstelik diğerinden arası 15 gün var 
(188 puan) tarafından
Canim ben bu ay klomen tedavisi oldum yumurtlamayi da yakaldim
(206 puan) tarafından
Hım yumurtlamadandir canm yumurtlama dönemi adet dönemiyle benzer yönleri var göğüs ağrısı kaşık ağrısı karında sancı nebilm. Koku hassasiyeti isytah artışı veya düşüşü
Bnde evliliğim in ilk senesi klomen tedavisi oldum ya ondan biliyorum her ay kendimi hamile sanırdım bilmiyorum psikolojik bilmiyorum gerçek ama sonra ne kadar süre nasıl hamile kaldın dersen Bn sonuç alamadım  tedaviyi bıraktım 1 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım
(188 puan) tarafından
Yok kiz yumurtlama gunu gecen hafta cuma gunuydu simdi de yavas yavas agrilarim basliyo bi kere kimyasal gecirdim korkuyorum onda da boyle agrilarim var di yine aynisi olur diye
(206 puan) tarafından
Hım anladım canm ozamn bsiey diyemiyorum korkuyorum demişsin ya psikolojide öyle hissedebilirsin bilemicem yani Rabbım gönlüne göre versin insallh
(188 puan) tarafından
Allah razı olsun saolasin
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Kizlar bu sekilde olup gebe olan yokmu aranizda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy