0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (186 puan) tarafından

izmirde yasiyoruz topuk kani aliniyo biliyosunuz dogduktan sonra kanda metabolizmayla ilgili bisey cikmis yuksekmi dusukmu hic bilmiyorum fotografta var kan orneginde nekadar ciktigi saglik ocagi bizi behcet uz a gonderdi behcet uz bi hap verdi ilk once gunde bi kere demisti sonraki kontrolde iki gunde bikere icir ve ege universitesine gidip kan ver ordaki sonucu bana getir dedi oglum ozaman 2 bucuk aylik ti simdi 7 aylik hala cikmadi sonuc gec cikar yogunuz falan dediler ama belkide suan o hapi bosu bosuna kullaniyo cok sinir oldum bilgisi olan varmi bu durumu yaşayan falan ya da ozel hastanede falan baktirabilirmiyim

image

1 cevap

0 oy
(341 puan) tarafından
Ya yazik gunah bebegine okadar bekletoyolar mi ya bence ozele git imkanin varsa bekleme hic 
(186 puan) tarafından
ilk saglik ocagi bize dediginde hic ugrasmayalim izmire git gel git gel yapmayalim ozele gidelim dedim olmaz dedi hemsire illa oraya gitceniz ama bursaki hastaneye gitmek istiyorum hangi bolume gidicem direk cocuk doktorunami bizi gonderdikleri yerde metabolizma doktoru vardi belki burda yok diye gonderdi bosu bosuna vermek istemiyorum hapi :(
(341 puan) tarafından
Hastaneyi arayip bilgi alabilirsin ucretinide ogrenirsin senin icin daha iyi olur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 2,865 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Budr (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 251 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 302 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,202 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,833 soru

24,611,522 cevap

364,102 kullanıcı

...