0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kıızm 20 aylık.. O kadar huysuz o kadar yaramaz ki normalde sabırloyıö gercekten. Evde yalnız dıe 1 cocuk dıe kimseye gitmiyoruz dıe fazla kuralcı degılım.. Kendinea zara vermeyewn her seyi yapıo.. Ancak artık bugın patladım. Laftan anlamıyor hıç hemde dur kıızm tehlikeli deyıp ne yapsam atlama krıızı markete gıtırk geldık eve gectı dıe kriz.. Telefonla oynadın tmm 20 dk izlettim aldım dıw yavaşça kriz... Her seye aglama her seye krızz... Popsun yavasca 1 kere vurdum dıe belkide vurma degıl benı yanına asla yaklastırmıo kucağıma gelmiyor.... 

Bu ne 2 yaş sendromu anlamadım... Ne yapacam bilmiyorum.. Yemek zatnw yemıo.. İştah surubu verıoö asırı zayıf... Doktor yazdı.. Cok mutsuz memnuniyetsiz cokk hemde 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
2yas sendromundan once herseye evet dedigin icin olmus biyere cikmiyosun gitmiyosun diye bebenin herseyine evet denmez canim
(223 puan) tarafından
Dedım hayır demedım hıc... Her seye izin verıdm.. Kucuk daha deıdm 1yasında yazık deıdim.. İlk cocuk tek cocuk .. Uzülmesın aglamasın.. Dıe dei bu hale geldim.. Her seyi aglayaral yaptırıp duruo
tarafından
İkinizde daha cok krizlere girersiniz canim bastan yapilmayinca boyle sorunlar cikiyo benimde bitane nerde hayir nerde evet denmesi gerektigini senin bilmen gerek bu tur cocuklar ilerde okulda yada sokakta oynarken bencil ve kiskanc oluyolar sadece benim dediklerim olsun okulda ben seviliyim yada sokata benim istedigim oyun olsun tarzinda dediklerimi yanlis anlama lutfen var etrafimda boyle cocuklar defalarca herseyine evet deme dememe ragmen dediler ve sonuc senin gibi krizdeler
(223 puan) tarafından
Dogru Dion ne bilim... Yasak vardı evde idik... 1 yasında VS idi kucuk dedım kıyamadım ama o bana kıydı
tarafından
İste annelerin tek sucu bu kiyamamak aslinda kiymakta degil iyce dusunursen onun ilerdeki hayati icin guzel bi zemin hazirlamak kim ister uyumsuz bi arkadas dimi bundan sonra biraz da olsa katilas bagirmadan cagirmadan kurallar koymaya bak ilerde daha kotu olmamak adina
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Biz cocuklara degil çocuklar bize uymalı hee yeri gelir cocuguna uyarsin onla oynarsin bisiler yaparsin o baska ama herseye evet dedigin icin alismis ve surekli evet demeni bekliyor hic bir yere cikarmaman cok yanlis oyle oyle icine kapanik olur 
(223 puan) tarafından
Kasıtlı degıl ya.... Parka gıdıoz. Virus den dolayı yoksa gezdırıırımm..arkadaslara gitmiyorızz.. Dolmusa bınmıyoruz
(963 puan) tarafından
Olsun kuzum çıkar disari havalar guzelken her gun colar kimseye yaklasmayin bak benom kizim 8 aylik inanırmisin cocuk evde skldi artik düşün daha bebek ama anliyolar dün bi arkadaşlarımın yanina ugradim 2 3 saat drdum bide gezdik o kadar sevindi ki guluyo ediyo aglamiyo
(223 puan) tarafından
Her gun isttınasız cıkıo
(963 puan) tarafından
Bide herseyine evete alistirma lütfen sonra hayir deyince çildiriyolar
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Sendrom falan hikaye bazı şeylerin sorumlusu biz anne babalar oluyoruz. Kural koymama sebeplerin başlı başına yanlış. Evde biyere çıkmıyo tek cocuk diye kuralsız olmaz. 
(223 puan) tarafından
Haklısın ama yasakşar ve korona var dıe... Gitmıyoeyz. . Yoksa parka götürüyorum gergin saat 6 ve 8 arası her gun
(25,178 puan) tarafından
Gitmemen sıkıntı değil ama gitmiyorsun diye kural koymaman sıkıntı
0 oy
tarafından
Kendi haline bırak ağlasın seni dinleyene kadar böyle ağlayınca yatak odasına koyuyorum susunca beni çagır diyorum 2 dk sonra zaten susuyor ilgisi başka bişeyde oluyor. Anne olduktan sonra aşiri sabırlı oldum bişey yapınca 10 kere anlatıyorum evet yoruluyorum ama yapacak bişey yok senin üzüldüğünü farkına varsın hep ben hep ben demesin ben üzülünce konuşmuyorum gelip sarılıp söz anne diyor :) 
0 oy
tarafından
Diş çıkartıo olabilir mi benim kızım azıları çıkarırken öyleydi dişler patlayınca normale döndük. Ne uyuyodu ne yiyodu çok mızmızdı şimdi iki haftadır filan iyi çok şükür. Bide balık şurubu veriyorum hatta bitmek üzere 19 buçuk aylık benimkide 
0 oy
(862 puan) tarafından
Bence her istedğini yapmak yanlış benimki 1 yaşında benim eşimde o hatayı yapıyor şımarsın diyor başımıza çıkartmaya çalışıyor ben musade etmiyorum oğluma herşeyi 
tarafından
Benim kızım da bir yaşında. Yani istediği yanlış bişey değilse açıkçası biz de hayır demiyoruz ki hayır dememizin bir anlamı olsun. Mesela az önce yemek yerken yemeğini aşağı atmak istedi, izin vermedim. Yemeğini aldım, ağladı, babasına baktı o da annen haklı deyince aglamaya devam etti. Sonra kaldırdık, sustu. Bunun gibi yanlış şeyler olmadıkça biz de çok müdahale etmemeye çalışıyoruz.
(862 puan) tarafından
Bende yanlış olmadıkça dememeye çalışıyorum ama yemek yerken hep yapıyor yere atıyor fırlatıyor hayır diyorum babasına bakıyor ağlayarak babası oğlum yesin istediği gibi diyince bana bakıp masadaki önündeki herşeyi atıyor
tarafından
Yok benim eşim yapmaz öyle sağolsun. Yani yanlış bir davranış varsa kizmadan, azarlamadan sınır koymaya çalışıyoruz. Yani daha yeni bir yaşına girdi ama ben hayır deyince eşime bakıyor. Gerçekten çok şaşırdım bu kadar çabuk mu başlıyor bu kurnazlıklar
(862 puan) tarafından
Yok canım ben eşime diyorum hayır dediğim şeye evet deme şımarsın diyor daha küçük ağaç yaşken eğilir anlamıyor hemde nasıl kurnazlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 753 göst.
20 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minakaloji (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
0 oy
8 cevap 306 göst.
21 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,935 soru

24,065,818 cevap

330,363 kullanıcı

...