0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kizlarr ben 25 haftaligim bebek hareketlerini asada hissediorum tekmelerini falan gobek deliginin 4 parmak kadar altinda. Okadar asagida olmasi normalmii :wassat:

5 Cevaplar

0 oy
(406 puan) tarafından

Gayet normal canım daha küçük büyüdükçe yukarda hissediceksin hemde ne hissedicen merak etme karnının şekli degişicek hareket edince :))) 

tarafından
okadae asada olmasi normal yani.
iyi barii canim doktorada sormai hic akil edemedim smdi aklima geldi sormak sanki ziplasam duscekk okadr asada :D
(406 puan) tarafından
Benmde öyleydi canım sanki şeyimin üstüne vuruyodu :)
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Evet bende olurdu assa assa vurur du doktor sıkıntı yok demişti. Şimdi hatırladım zaman ne çabuk geçti. 
tarafından
benimki hep asagida ya normalse sorun yok canm aklma geldide smdi soraim dedmm
0 oy
tarafından
Bisey olmaz canim ara banada oluyo hatta ozel bölgenin oraya kadar hissedebiliyosun geziniyo icerde ama ayın yaklasinca hafifliycek yer daraliyoya 
tarafından
Korkacak bişey yok bende 28+3ÜM bir hareketli felaket özellikle tıkırtı duyunca bulasik yikayinca yada bardak sesi kaşık sesi falan aşırı tepkili demekki duyusu çok gelişmiş masallah seninkide öyle olur doktor hareketlerini takip et iyiyse sorun yok yukarı çıkar o sonra midene kadar hissedersin dersin ne oliyyyyy laaaaaa
tarafından
ayy ne guzell.
hareketlernde skur skinti yokk kuzuum cok hareketlide asada olmasi kafama takilmisti skur niormalmiiss ☺❤ sagliklii olsunlardaa ins
tarafından
Âmin inşallah korkacak bisey yok hareket ettiği sürece korkma ama hareketlerini ara ara takip et sen günde 10 defa dan az olmamalı diyo doktor bende dedim hocam ne 10 u ne 20 si sayamıyorum bile diyorum gülüyo afacan olacak maşallah iyi bi cok güzel bişey dedi anlattım dışardaki sesleree tepkisini kulağı keskin dedi :)
tarafından
ohh ne guzel masallahh kuzuyaa benmkini de sayamiom fazla hareketli skurr canim .
ah sagliklaa gelsin ins yavrularimiizz
tarafından
Âmin saglicakla doğsun inşallah
0 oy
tarafından
Su an makat gelişse ayakları aşağıda ise canım zaten encok ayak hareketlerini hissedersin oda dediğin gibi aşağıda olur döndükçe hareketleri yukarıda olur 
tarafından
ay ben hep asada hssediom canim ozel bolgenin 4 parmak kadar ustunde hemen . doktora soraim barii yeni.aklma geldi bu benim buraya soraim dedm normalmi bilemedm. binde birr gobegimde hssediom tekmelerini hep asagidaa velet
tarafından
Bir sor bakalım canım ben iki kız doğurdum hep kasiktaydilar aşağıda olması çok zor taşıamıyorsun doğuma yakın karnım dizlerime değmişti artık:/
tarafından
evett canimya doktr her gttigimde guzel hersei.dio ama bnu sormai.akil edememistm .
karnim asa cekilio dha smdiden boyleysemm
tarafından
Çıkar daha yukarı inşallah canım aslında bir sorun olsa doktor söylerdi de sen yinede ihmal etme sor bi
tarafından
sorcamm canim bakalmm saolasiinn
0 oy
(855 puan) tarafından

Benim de oyle kuzu sordum hatta doktora cok normal yavas yavas yukariya gelecek dedi :)

tarafından
anaa ii barii caniimm hep.sorcamm unutuoduumm bendee

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,469 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (599 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,531 soru

24,140,672 cevap

334,478 kullanıcı

...