0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

merhaba hanimlar 2yasinda kizim var cok zor bir bebekti hala da zor ve ben baska bebek istemiyordum ve bir kaza yasadim hemen 6saat sonra ertesigun hapi aldim ictim ama reglim gecikti test yaptim hayalet cizgi var kan vericem . Rabbim verdiyse basim gozum ustune ama biraz korkuyorum :ermm:degisik duygular icindeyim hayir olsun

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ahahaaaa yaa kusura bakma lütfen istemsiz güldüm ben kullandım onu çok rahattım bişey olmaz dedim amannn birde bakdım ki hamile kalıvermişim

(2,241 puan) tarafından
hahahahaha:))) seni bilmeyen yok canim hayirla buyusunler insallah :) bende o kadar laf soyledim aslaaa istemiyorum diye diye simdi deli gibi sırıtıyom kendime laflar bosa gitti diye o degilde 80 lira da bosa gitti onun yerine gidip yemek yiyeydim :)))))
tarafından
Kahkaha attım manyak ben 82 tl verdim ona ella72 yazıyodu kör olasıca ilaç
(2,241 puan) tarafından
hahahaha:)) kac saat sonra kullandin canim . birde ben konudan o kadar uzaktim ki eczaciya sordum kac tane alcam diye o da zaten bir tane var dedi bir dusundum la bir ilaca 80 tl vermesem direk bebenim kiyafetlerini mi alsam diye sonra vazgectim ictim ama olan yine oldu :)))
tarafından
Hihihii 8 saat sonra kullandım ama bi işe yaramadı :)
(2,241 puan) tarafından
aboo arada da cok yokmus :))))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ertesi güne hamıle kalan 2.kşiyş görcem eğer varsa gebelik

Birinci rahımeeee :)

İkinci sen :)

tarafından
Ahahha rahime hoşheldın :)))
tarafından
Hoşbuldum ❤️
(2,241 puan) tarafından
hahahah:)) ya ben oyle bir korunuyordum ki bir kere saldim basima gelene bak :) Allah'ın takdiri rabbim isteyene olmayana cifter cifter versin insallah
tarafından
Sende olabilirsin bu şanslı kişi :)
(2,241 puan) tarafından
muhtemelen oldum bile :))))
0 oy
tarafından
Ertesi gün hapı da artık işe yaramıyor kuzum, Ben oğlum 1.5 yaşında hamile kaldım oho şimdi beraber büyüdüler
(2,241 puan) tarafından
Rabbim hayirli omurler versin canim ❤️ bir yandan kardessiz buyumesine gonlum razi gelmiyordu bir yandan psikolojim iyi degil ama kismet
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Amaaannn sağlık olsun :)
(2,241 puan) tarafından
aynen yapcak birsey yok :))
0 oy
(11,016 puan) tarafından

E hayırlısı olsun doğana kadar kızın 3 yaşa yakın olur rahat edersin inşallah:)

(11,016 puan) tarafından
Emmaaannn :D  benim dünya akıllısı oğlum 4 yaştan sonra cozuttu :) 2 buçuk yaş bi de deli fişek var evde :) 3. De yolda. Allah yardım eder canım, akıllısı da zor yaramazı da. Birlikte büyürler sonra rahat edersin :) varsa bebiş tabi hakkınızda hayırlsı
(2,241 puan) tarafından
yaa kiyamam :))) hayirla buyusunler canim her turlu annelik zor gercekden . esim 7 cocuk istiyordu sanirim boyle böyle o hayalini gerceklestircek :))))))
(11,016 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin evladı sağlıkla hayırla büyüsün :) oo 7 iyiymiş eşlere kalsa öyle :) benimki de eskiden derdi çok çocuk diye ama uzun zamandır duymadım ağzından :D aksine ben istemezdim iki yeter derdim şimdi 4 iyi diyorum :)
(2,241 puan) tarafından
Allah gönlüne gore versin canim :) bende cok cocuk isterdim kizimdan sonra yeter dedim bu besine bedel cunku :)) kismet boyleymis
(11,016 puan) tarafından
Nasipten öte yol yok:)
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Annemde sadece 1 gun aksatmişti diş ağrisi var diye. Sonra hamile kaldi canm Allahin takdiri kardesi olsun daha iyi herseyi beraber ogrenirler beraber buyurler hayirlisi olsn
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ hayirlisi artik ama ben cok fazla soyledim bir daha asla istemiyorum diye . kendi kendime guluyorum simdi onca lafi dedigime :)))
(1,334 puan) tarafından
Bende senin gibi diyordum cnm 2 tane oglum var suan 3. Gebeyim 33 haftalik olduk hala inanamiyorum :)) buyuk konusmamk lazimmis bnde kazara kaldim
(2,241 puan) tarafından
masallah canim saglikla gelsin buyusunler ❤️ :) yook daha da buyuk konusmam suan annemin isi varmis bitse kizimi birakip teste gidecem duramiyorum yerimde :)
(1,334 puan) tarafından
Bizede haber ver kız :) hersey gonlunce olsun ♡
(2,241 puan) tarafından
amin canim saol :) vercem haber
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Hakkında hayirlisi  olsun canim
(2,241 puan) tarafından
amin saol canim ❤️
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun canım korkma her bebek aynı değil zorlukları vardır tabi ama iyi olur maşallah yaşında büyük aralarında 
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ insallah hayirlisi olur korkuyorum ama bir mutlulukda yok degil
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Sağlık olsun canım

(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım 
(2,241 puan) tarafından
saolasin canim ❤️ rabbim sana da cifter cifter versin insallah
tarafından
Inşallah inşallag
0 oy
tarafından
:Dd hayırlı olsun hayalet çizgi varsa pozitiftir Rabbim yardım eder İnşAlllah 
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ evet ilk kizimda da boyleydi cizgi
tarafından
Bende de bulanıktı :)))
0 oy
tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun canm
(2,241 puan) tarafından
saolasin  canim
0 oy
tarafından

Bu kazalar olmasa ülkede nüfus artışı olmaz zati :D hayırlı olsun :D

(2,241 puan) tarafından
saolasin :)))// hic deme

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 476 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepzeynep (182 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 511 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Merall (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 477 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,406 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,071 soru

23,966,899 cevap

325,887 kullanıcı

...