0 oy
589 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 4 yıldır bırlıgım . kaynanamla evlılıgımı burnumdn getırdı .sımdı bekar oglumu evlendırdı . onuda ev ıcınr getırıyor. Bana dugunumde hıc bısı yapılmadı .k.kac kere kaynanam yuzunden dayak yedım . babamlara gıdecem evımı esım ayırmadan donmeyı dusunmuyorum . esım dedıgımı yapmıyo %70annacı bırı annesı kotu bırı 2 kızım var . esım benımle bosanırmı acaba yoksa evımızı ayırırmı
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

+1 oy
(6,190 puan) tarafından
Anasi icin seni doven adam sence seni mi secer?
(507 puan) tarafından
Esım 1 yılımızda yaptı .sımdı benı haklı buluyor
tarafından
Aydan tesettür çok yakıştı sana :)
(6,190 puan) tarafından
Seni hakli bulan adam evini zaten ayirir
(6,190 puan) tarafından
Tesekkur ederim Rabia :)
(507 puan) tarafından
Oylede annesı. Cok fesat zor bırı kolay kolay ayırmaz
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Eğer sana ve çocuklarına değer veriyorsa ayırır yoksa anasıyla kalır bu böyle 
(507 puan) tarafından
Anasıyla kalırsa ben bosanacam 2 kızıma olan olacak
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Önce eşinle bu iateğini kavgasız sakince paylaş ve kendiaine 3 gün ver bu zaman diliminde babanlarda olmayı teklif et suyuna gitki  ikna edebileain ev içinde ev olmaz bak kardeşinde evlwniyor biz çıkalım  de baktın olmuyor yolunu ayırmayı teklif et
(507 puan) tarafından
1 yıldır soyluyom. Dedıgımı yapmıyor.kardesının haftaya carsamba dugunu
(5,328 puan) tarafından
Ozaman biraz uzak dur arama sorma teli kapat ulaşamazsın sana seninde ciddi olduğunu  anlasın
(507 puan) tarafından
Oyle yapacam
(5,328 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun rabbim eşinin de gönlüne  hayırlı duygualr nasip eylesin
0 oy
tarafından
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşaallah  kaynananın amacı ne acaba hepinizi aynı eve topluyo 
(507 puan) tarafından
Para goz bırı kucuk oglunuda evlendırelım . ıstıyor
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Canim bunu anca sen bilebilirsin esinle aranizdaki bag ne kadar kuvvetli size deger verir mi saygisi var mi onlara bakmak gerek once .Rabbim hayirlisini versin sizin icin birlik cok zor 
(507 puan) tarafından
Cocuklarıma bana deger verır . ama cevre dekılerde bısı dese aklına gırırler
(1,664 puan) tarafından
Bence sizi kaybetme korkusuyla senin istediklerini yapabilir kendine guvenmen lazim .yuva oyle kolay kurulmuyor hemen bozulmaz
(507 puan) tarafından
Oyleme ama sesımı kesersem ezılırum
0 oy
tarafından
Sen yine neysede yeni evlenicek olan gelin hem kaynana kayinpeder  hemde kayin ve elti olan eve gelmeyi  nasil kabul etti şaşkınım yani
(507 puan) tarafından
Kayın peder yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 351 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde silaarslantas163 (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 373 göst.
0 oy
9 cevap 345 göst.
+3 oy
27 cevap 559 göst.
10 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Burcu inci (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,694 cevap

331,536 kullanıcı

...