0 oy
164 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar bebek bornoz setinde hangi markayı önerir siniz . Sizce set şeklinde mi almalıyım yoksa tek bornoz şekilinde mi. Yeni doğan için 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
bornoz seti bileniyorum ama normal kare duz havlu basina gecmeli kismi var o yeterli
(398 puan) tarafından
Aynen bende ondan kullanıyorum çok memnunum bornozda var giydirdim bacakları açıkta kalıyor
(7 puan) tarafından
Pierre cardin in bornozu var baslikli onu alsam yeterli olir sanırım
tarafından
baktik simdi nasil bisi olduguna ama bence bebek icin uygun degil aninda alip sarman lazim yani penye battaniyeler gibi olan havlulardan al.. bebegi yika kollarini bornoza gecir derken usutur.. yani onu 3 5 yaslarinda alirsin
(7 puan) tarafından
Yaa öyle üşür mü hemen o zaman bornoz sonraya
tarafından
yani bebek sonucta banyodan sonra hemen 2 sn kurulayip giydiriyoruz ya. bornozu giydie cikar zaten kipir kipir yorucu ve kullanissiz bana gore
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bornoz almadım lcw den 2 tane kundak banyo havlusu aldım yaşına girincede panço şeklinde havlulardan almaya düşünüyorum daha kullanışlı 
0 oy
(163,574 puan) tarafından
ozdilek cok iyi yaa bebek icin
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Illa markalimi olacak canim
(7 puan) tarafından
Hanj markadan kastım yumuşacık olması
0 oy
(917 puan) tarafından
Yenidoğan da bornoz kullanana pek rastlamdim bnde başlıklı havlulardan kullanmıştım 1 yaş sonrası bornoza başladık. Civilden almıştım havluyu da 
0 oy
(7 puan) tarafından

Mesela bu marka nasıl olur 

image

0 oy
tarafından
Ben bi muslin aldim asiri yumusak cikti. Diger aldigim muslinler oyle degil. Once vanyoda musline sarip kuruluyorum iyice sonra baslikli havluyla kuruluyorum ama muslin oyle guzel kurutuyorki havluya gerek bile kalmiyor neredeyse. En iyi havluyuda alsan havlu zamanla sertleşiyor. Bornozuda 2 yastan once kullanamaz istersen tek havlu ve muslin al
(7 puan) tarafından
Tamam ilk bebeğim olacak sanıyorum ki derisi herşeyden etkilenecek:) acemilik sanırım o yüzden kılı kırk yarıyorum
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Gaye sanırım markası bizimkinin çok güzel emiyor suyu, banyodan çıkarırken bornozuna sarıyorum,bebeğimi giydirmeden emzirdigim için bornozu çıkarıp diğer havluya sarıyorum hemen 
(7 puan) tarafından
Evet gördüm o markayı iki tane almak gerekiyor o zaman
(3,141 puan) tarafından
Ben indirimde olduğu için öyle aldim aslında,aldıktan sonra böyle kullanmaya başladım
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ozdilegin almıştı annem onu kullandik set halindeydi şuan kızıma da onu da kullanacam 
(7 puan) tarafından
O zaman bi set bide Sadece başlıklı alsam yeterli sanırım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 269 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
0 oy
19 cevap 495 göst.
16 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,722 soru

24,187,421 cevap

336,724 kullanıcı

...