0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (4,724 puan) tarafından
Dün 18. Ay asisindan sonra kızımın huyu inanılmaz değisti. Sürekli ağlıyor ve uyumuyor yatağa koydugumuz an uyanıyor. 

Tüm gün hiç uyumadı şuanda da uyumuyor galiba kolu ağrıyor. Aşıyı koldan yapmıştı ebe. 

Başına gelen var mı ne zaman geçer ne yapmak lazım yaaa :((((

4 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bilen yok mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım calpol verdin mi huzursuz olursa ver derdi doktorum hep bizde bişey yapmadı 18 ay aşısı ama bacaktan oldu ya 
(4,724 puan) tarafından
Verdim canım dünden beri kaçıncı verisim 6 saat arayla. Ebe kol kasları güçlendiği için 1 yaştan sonra koldan da yapılır dedi. Valla zerre uyumuyor ağlıyor çok uykusuz çok yıprandı :(
tarafından
Kıyamam ya iki gün etkisi sürer derler aşının ama bizim 6 ay asisinda çok tuhaf olmuştu gece uyumaz kivranirdi çocuk resmen ya :/ inşallah düzelir canım ağız damlası ağır asi ya o yapmıştır
(4,724 puan) tarafından
Olabilir canım valla çok kötü şuanda inşallah geçer
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Huzursuzluk olursa calpol ver demişti hemşire canım 

Bizde pazartesi olduk bacaktan yapıldı şişti kızardı bacağı kolonyalı pamuk koydum şükür şimdi iyi
(4,724 puan) tarafından
Verdim canım dünden beri kaçıncı verisim 6 saat arayla. Ebe kol kasları güçlendiği için 1 yaştan sonra koldan da yapılır dedi. Valla zerre uyumuyor ağlıyor çok uykusuz çok yıprandı :(
(2,099 puan) tarafından
Koldan olunca daha çok acıdı demekki keşke bacaktan yapsaymis
(4,724 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım ya şuan çok huysuz
(2,099 puan) tarafından
İgne vurulan yerlerine kolonyalı pamuk koy bari canim
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Hacamatı deneyebılırsın.Toksıt maddeden etkılenmıstır.cok gecmıs olsun
(670 puan) tarafından
Asi yaptirmiyomusunuz bebeginize
(9,921 puan) tarafından
Yaptırmıyorum
(670 puan) tarafından
En iyisini yapmisini bende Aide salihin kitabından sonra yaptirmicaktim babası kararsız kaldı yaptırdım hacamat yapanda bu yer bulamadım şimdi hep içimde sıkıntı inanın
(9,921 puan) tarafından
Evet aidin salih büyük bir insandı.Allah rahmet etsın.benım esımde kararsızdı ama bana bıraktı hala tetikte beklıyor o hastalıklara yakalanırsa o zaman nolacak dıye.Bende dua edıyorum insallah yanılan ben değilimdir diye.
(670 puan) tarafından
Aynen öyle Allah nur içinde yatırsınn demir hapı 2 ay kullandım daha kullanmadım sayesinde hiç biseyde olmadi çok şükür fidan aldım şimdi d vitamini de kullanmıyorum bebegim Çanakkale'de oturuyorum bir bulamadım hacematlik yer bu arada iki baskı yapmamış aile hekimleri ilk gittimiz her yerde asi soruyolar bakmayan doktor bile gördüm ben

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,353 soru

24,428,724 cevap

352,293 kullanıcı

...