0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (430 puan) tarafından
Hanımlar lavaş ile lahmacun yaptım tarife birebir uyyorum bnnm lahmacunlarım katlanmıyo taş gibi oluyolar 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben milfoyden yapıyorum cok farkli oluyo kiz tafsiye ederim
(430 puan) tarafından
Onu denemedim daha cnm
tarafından
Dene bence :)
(430 puan) tarafından
Gördüm inşallah yapacam
-Reklam-
0 oy
(1,691 puan) tarafından
lavas ile yapmani onermem canim ben evde heo yapiyorum cok guzel oluyor cokta basit
(430 puan) tarafından
Cnm elimde de açtım ekmekler katlanmıyo
(1,691 puan) tarafından
kuzum firinin yuksek dereceainde fanli olmicak sekilde pisiriyorum sonra cikarinca hemen ustu ortuyorum o zaman yumusak oluyor bide hamuruma sut koyuyorum 1 2 saat mayaliyorum hamur yumusak olumca cok sert olmaz
(1,691 puan) tarafından
https://youtu.be/gvBn_Q1IJ6A
her zaman yaptigim tarif bu
0 oy
tarafından
Evde hamur yapıyorum ben canim lavaş la yapma
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Lavaş kalın geliyodur canm ben elde açıyorum tavaya yerleştiriyorum üzerine malzemeler kapağında kapatıyorum o pişerken diğerini açıyorum çıtır çıtır oluyo 
0 oy
tarafından
Benim annem kendisi yapıyor hamurunu da çok güzel oluyo 
0 oy
(81 puan) tarafından
Ben hamuru kendim yoğurup açıp yapıyorum.Kiymanin içini hazirkayip açtığım yufkanin üzerine hazırlayıp kapakli tavada pişiriyorum yumuşak oluyor mis gibi

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,226 göst.
9 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 596 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.

Kategoriler


1,471,122 soru

24,094,582 cevap

331,983 kullanıcı

...