0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar  hayirli günler 

aranizda amigurmi oyuncak orenler varmi varsa nasil satis yapabiliyorsunuz bende örüyorum fakat hic satmadim daha maddi durumumuzda iyi sayılmaz satip gelir elde edebilsem benim icin cok iyi olur cevremdekiler cok beğeniyorlar fakat hep hediye etmemi istyrlar bende ipleri cok zor aliyorum cok pahali ipler bebegimle ev isleri ve zaman ayirip zor yapabiliyorum sizde yapiosaniz nasil satabildiniz bilgi veririmisiniz instgramdan satiyorlar ama cok fazla satan sayfa var

6 Cevaplar

+1 oy
(13,670 puan) tarafından
Dolap ve gardrops uygulamasına koy canım
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ben yapıyorum ama hiç satamadim çevrem zaten beleşci :D
tarafından
Aynn vala
0 oy
(388 puan) tarafından
Bak kuzum senin önceki postuna da yazdım ama bayildimmm harika emeğine sağlık eğer eşin sosyal medya kullanmana izin veriyorsa tıktok indir çünkü günümüzde tıktok kullanmayan yoktur önce el emeklerini orda video şeklinde paylaş alta da yaz sipariş vermek isteyen Instagram sayfasından ulasabilir yaz yeni bir Instagram aç ve instagrami tiktoga etiketle bak gör herkes nasıl alir
tarafından
haklisin Cnm deneyeyim ins satilir
0 oy
(934 puan) tarafından
Bnde yapmak istiyorum ama satmak için deil iplerinin fiyatı nedir
0 oy
tarafından
Bnde cok ördüm . Baya baya cok ordüm ama hic satıs yapamadım . Sadece 2 3 tane arkadaslarıma sattım gerısı full bedavadan gıttı cocuklar sevnsın dedım bedavadan verdım hep. Ama pısmanm keskede vermeseymısım . 
tarafından
Önmli olan cocuklar sevnsın tabıkı oncelık o ama şimdı bnmde cocugum var oyunckları verdgım kısılerde bnm cocuguma bısyler ypabılır dye düşünüyorum sadece :)
(14,957 puan) tarafından
Ah ah o konuda ben çok üzgünüm annem ailemdeki çocukların hepsine yaptı da benim çocuğum oldu bana eskisini layık gördüler haklısın bu dediğinde
tarafından
Yinede önemli olan cocukların sevınıp mutlu olması canm ne diyelim
(14,957 puan) tarafından
Rabbim bilsin kullarını boşverelim ya insanlar da değişik
tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
(205 puan) tarafından
Letgoya veya dolap uygulamasına koyabilirsin cnım. İnstagramdan satış yapabilmen için reklam lazım sauçyfa tanıtımı lazım o uzun bi süreç ama dolap uygulaması falan bence başlangıç için daha doğru olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 411 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 719 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 269 göst.