0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından
Kızlar karnım 2 gündür semsert oluyor. Bebek de içerde sanki toplanmış sert duruyor. Karnım hafif inikiyor gibi oluyor. Belli süre sonra geri semsert oluyor. Bu normal mi? 34+2.

5 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Son haftalarin bence normal. 
(426 puan) tarafından
Suyum az canım. Doktor 37 de almam lazım diyor. O yüzddn korkuyorum normal mi diye, çok sağol:)
-Reklam-
0 oy
(601 puan) tarafından
ya benim de bugun bacaklarim dizlerim ayak bileklerim karnimin alt kısmı belim agriyor ve asagida baski hissediyorum agrili hafif korkmalimiyim 28 haftalik bu arada iki sezaryenim var normal dogum nasil olur bilmiyorum bu agrilar normalmi acaba yaa saat 5 den beri boyle
(426 puan) tarafından
Canım benimde ilk gebeliğim ama o haftalarda dediğin ağrılar bende vardı mesela. Eklemlerim, kemiklerim çok ağrırdı.
0 oy
(161 puan) tarafından
Aynı şeyler bendede oluyor. Bende çok korkuyorum. 29+1deyim şu an ama hiç tehlikem gitmedi. Sertleşmesi için ilaç yazdı bugün alıp ona baslicam
(426 puan) tarafından
Erken doğum riskin mi var canım? Benimde suyum çok az. 37 haftaya tamamlamaya çalışıyotlar. Bir şey olacak diye çok korkuyorum
0 oy
(504 puan) tarafından
Bende öyleydim cnm biryere toplanmıştı erken dogum yaptim suyum fazlaydı karnımın icin ağrıyordu 35 haftalıkken doğum.yaptim su an bebegim 20 aylik oldu allah yardımcın olsun
(426 puan) tarafından
Kuzum benimde suyum çok az. Her hafta kontrole gidiyoruz suyuma bakılıyor. En son doktor 37 ye kadar sürüklemeye çalışıcaz, sonra doğum yaptırırız dedi ama karnım aşırı sertleşiyor. Bebekde içerde semsert oluyor. Yatmaya çalışıyorum hafif ağrıyor kalkıp oturuyorum. 2 gündür yatakta oturur pozisyondayım. İnşallah erken doğum olmaz. Allah rası olsun canım
(504 puan) tarafından
Ben aylarca oturarak uyudum cnm bilirim ne zordur
0 oy
tarafından
Bence bi acile git ne olur ne olmaz benim 34. Haftada kasilmalarim vardi erken dogum yaptim benim sancim da vardi 
(426 puan) tarafından
Canım cuma ve pazartesi acildeydim. Olmazsa bir daha gideyim.
(426 puan) tarafından
34 haftada doğum yapınca küveze alıyorlar mı canım? Ne kadar kalıyor alıyorlarsa
tarafından
Benim bebegim 8 gün kuvözde kaldı simdi iyi cok şükür Rabbime

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1kalpde_2can (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 458 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
22 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,015 soru

24,148,088 cevap

334,756 kullanıcı

...