0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Daha önce de kaynanamın ben olmasaydım eşim için düşündükleri kızları bana anlattığını söylemiştim ama başlıktan dolayı postum kapatılmıştı. Bı sefer de şunu sorayım sizlere. Eşimle beraber en son görüntülü konuştuğumda oğlumu aldın benden falan filan güle güle laf çarpıyorken kaldırıp Allah başa kadar çıkarsın dedi. Bu artık çocuğu da olan ben/biz için sizce de abes bi laf değil mi

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Allah basaca cikarsin demek omurboyu beraber olun demek aslinda kendi capinda espri yapmis biraz patavatsizca ama iyiniyetinide duayla gostermis 
(7,786 puan) tarafından
Katiliyorum
tarafından
Mersi bebis :*
-Reklam-
+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Kız diğer lafları için haklısın da Allah başa kadar çıkarsın derken dua ediyor babaannem de hep öyle der :) sonuna kadar gidin ölene kadar demek gibi bişey 
0 oy
tarafından
Turşusunumu kurucakmis oğlu istemiste evlenmis 
0 oy
(1,782 puan) tarafından
O ne demek ki . Sende deseydin ya sanki kocanı mı aldım diye terbiyesiz 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
O ne demek bilmiyorum ki
0 oy
tarafından
Allah basa kadar çıkarsin demek bizde bir omur gecirin diye dua etmektir sizi bilmem ama ne kasitla soyledi
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Bizim orda başa kadar çıkarsın demek ölene kadar manasında dnir 
0 oy
(126 puan) tarafından
Bu arada bu söz bizde nişanı sözü yapılmış kıza, düğüne kadar güzel ilerleyin manasında söylenir. Tam anlatamadım ama.
0 oy
tarafından
Bacım bu kayinnalar böyle sende deseydin ya alıp turususunu kursaydin oğlunun diye 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
7 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde BoncukGozlum (31,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,580 soru

24,185,595 cevap

336,598 kullanıcı

...