0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (912 puan) tarafından
Bebeğim 100 günlük üst dişleri yerleşmiş gibi görülüyor bu kadar erken diş çıkar mı uyudugu için resim çekemedim ama yerleşmiş diş ne zamana çıkar. Aşırı salyasi var ve kendi parmaklari sürekli ağzında daha tam nesneleri tutamadigu için kaşıyıcı falan goturemiyor ağzına ben tutunca deli gibi ısırıyor

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erken canım daha o aylarda kaşıntı salya başlar ama diş çıkmaz 
(912 puan) tarafından
Çıkmasın zaten ya çok erken geldi bana da . Yarın resim çekip post da açacağım ama bana da ilginç geldi ilk oglumda bu aylarda o kadar salya kaşıma falan yoktu ya ondan dedim acaba mi diye
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Benim oğlumda 4 aylıkta çıktı şuan 7 aylık 4 dişi var  ama 3 aylıkta pek samam
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Sanmıyorum canım benim kızım da 3 aylıkken başladı elini ağzına sokmaya salyası hiç durmuyor du 5 aylık oldu hala öyle doktora sordum 3 aylıkken başlar kaşınmaya yerini hazırlar tahmini 7 aylıkken filan çıkarır dedi 
(912 puan) tarafından
Çok erken zaten çıkmasın da ne bileyim dişleri öyle yerleşmiş gibi görünece merak ettim. Yarın resimli post da açacağım şimdi uyudu
0 oy
(41 puan) tarafından
Genetik varsa çıkar benim kuzenimin oğlu 2 aylıktı çıktı 
(912 puan) tarafından
Eşimle benim normal zamanlarda çıkmış büyük oğlum da 6 aylıkken çıkardı bakalım takip edeceğim sağlık ocağına soracağım cuma günü
0 oy
(156 puan) tarafından
Yok cnm bnm oğlumda öyleydi dış yerleri oluşuyor o yüzden daha çok küçük bnmki 1 yaşında toptan çıkardı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 267 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (679 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,099 soru

24,120,149 cevap

333,428 kullanıcı

...