0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (206 puan) tarafından
Gerçekten göbek eritiyomu şimdi ben düzenli günlük 1 1 buçuk saat koşu bandına çıkıyorum ev işi çocuk yemek VS derken gün boyu hareketkiyim forum cayi içiyorum ekmek tatlı asla yemiyorum sevmemde zaten ama 2 doğumdan sorma göbeğim sarktı kaldı yani onu eritmek için bunu denesem ise yararmi?? 

1 cevap

0 oy
tarafından
Form çayını süte koy tarcın zencefil koy iştahı kesiyor greçka tüket su çok iç soda lı kür hazırla iyi gelir geceleri sadece yoğurt ye
(206 puan) tarafından
İştahım yok zaten ki Bn az ve sık  yiyorum hersey ekmeksiz ve azar azar doymuyorum bile nerdeyse sade kahve içerek tokluk yapıyorum sebze yiyorum genellikle ama gobek sarkık duruyo gitmiyo
tarafından
Mekik türü egzersiz dene
(206 puan) tarafından
Ayy onu yapamıyorum zaten ondan sonuç almak 1 seneyi buluyormus düzenli yapmak gerekmiş bnde düzenli vsieye gelemiyorum ki yapamıyorum yani başka yol arıyorum oyuzden
tarafından
Allah yardımcın olsun bacım :)))
(206 puan) tarafından
O neydi :)) sesli güldüm valla :))pek güzel Bi cvp oldu çok motive oldum Allah razı olsun :))
tarafından
:Dd düzenli karına spor yapmadan yakabilirsen bana da söyle bacım biz bakışıyoruz
(206 puan) tarafından
Haklısın ben sihirli değnek arıyorum galiba :))
tarafından
Hani olanak dışı gülüm olsa :DD keşke yağ yakan kürleri tavsiye ederim
(206 puan) tarafından
:)) :)) :))
tarafından
:DD gazamız mübarek olsun
(206 puan) tarafından
Aminn :))) :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 592 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 625 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,700 cevap

335,246 kullanıcı