0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

kiKızlar cumartesi elektrikler kesildi kurulum yaparken eğer fişi çekerseniz 5 dk takmayın yanar dediler ben de elektrikler kesilince fişi çektim bu hamilelikten mıdır nedir bilmem unuttum takmayı normalde asla unutmam. Neyse biraz önce fark ettim çözülmüş ama tam değil hala buz parçaları vardı etlerin üzerinde tam çözülmemiş yani kötü bir koku da almadım bir şey olmuş mudur buzluk kendini elektrik kesintisine karşı bir süre koruyor diye biliyorum.Farkli şehirdeyim göstereceğim kimsem de yok etrafımda 

15 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Bsy olamz buzluymus hala
tarafından
Fotoğraf yükledim bakabilir misiniz
(2,350 puan) tarafından
Kız ful buzlu koku varmi
tarafından
Hiç koku yok
(2,350 puan) tarafından
O zmn bozulmamistir
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Cumartesiden salıya mi çözülmustur
tarafından
Fotoğraf yükledim bakabilir misiniz tam çözülmemişti cıvık cıvık tam buzlu da değildi
0 oy
tarafından
Cumartesiden bugune kadar cozulmustur bence dokundugunda yumusak mi peki
tarafından
Yok tam cıvık cıvık değil tavuklardan korkuyorum etlerden değil de yazık oldu
0 oy
(25 puan) tarafından
Sizden başka biri takip tekrar çıkarmış olabilir mi çünkü kac saat olmuş çözülür o kadar zamanda ama tam çözülür buzurken biri tekrar takarsa  böyle olabilir sorun herkese hamilesiniz Allah korusun et tehkikeli
tarafından
Yok evde eşimle ben varız sadece üzüldüm bir sürü malzeme vardı
(25 puan) tarafından
Belki buzluk son teknolojidir termos gibi koruyordu kullanma kılavuzu falan okuyun servise sorun
tarafından
Şimdi baktım 13 saat elektrikler gidince kendi kendini koruyormus sonrasında yavaş yavaş çözülmeye başladı demek ki etler bir aradaydi zaten
0 oy
tarafından
Çözülmüş o canım, et varsa çıkart hepsini. Cıvık cıvık demişsin altta yorumda o yeter onun için, onun kalan buzu kurtarmaz et ve tavukta şakaya gelmez valla 
tarafından
Cıvık değildi onu demek istedim mesela bir et çıkarırsın dışarı öğlene kadar kalır hala biraz sert olur ya öyle
tarafından
Valla bende acırdım ama şansa bırakmazdım. O dediğinden emin değilim ama üzeri yumuşak alttan sertlik var biraz o zaman sanırım ben huyluyum o konuda bir kere zehirlenmiştim bekletmezdim ben yine de sen bilirsin diğer cevaplara göre hareket et istersen
tarafından
Teşekkür ederim eşime bir göstereceğim gelince
0 oy
tarafından
Tavukları kesinlikle kullanma etleri de kavur canım yemeklere öyle kullanırsın 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Az bişey bile olsa çözülen ürün tekrar dolaba koyunca zehirler.. kenarında kalan çözülen yer bile zehirler sonu ölümle biter.gerek yok cnm kokusu yoksa bozulmamış ise çıkar ye.ama tekrar buzluğa atma
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Hamileymişsin bide hiç riske atma en çok baktriler et tavuk ve balikta olur vitamin degerleri düşmüştür hiç riske atma.
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Yok canım bozulmamış hem buzlu hala hemde koku yok temiz yani
tarafından
Inşallah. Eşime bir göstereceğim gelince bir de tavukları atacağım mecbur
(7,931 puan) tarafından
tavuklar soğuksa bozulmamıştır canım pişir istersen haşlayıp didiklesen tekrar buzluğa atabilirsin diye duymuştum
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Buzu baya çözülmüşse için de rahat etmeyecekse. Etleri pişirip tekrar dondurucuya koyabilirsin. Kaynanam bize kurbanda et verdi buzlukdan çıkarmışdi bir seferde yiyeceğimizden fazlaydı. Bende kuşbaşı doğrayıp pişirdim. Yemeklere koyacak şekilde poşetlere bölüp buzluğa koymuştum. 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Yok yok olmamış cnm korkma
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Buzlu hala canım.  Bişey olmaz
0 oy
tarafından
Kirmizi etleri pişirip geri koy, dondurucuya bence kaç gün olmuş riske atma
0 oy
(7,931 puan) tarafından
ince yerleri çözülmüştür tekrar buzlağa korsan bozulur.Doğra pişir bence
0 oy
tarafından
Canım bence onları çıkar kavur sıcak sıcak kavanozlara bas. Yavaş yavaş yersin öyle uzun süre buzdolabının alt tarafında muhafaza edebilirsin.  Ama tavuk falan varsa sakin tekrar dondurma yakınlarda bir aile zehirlenip öldü Allah esirgersin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 369 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,414 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,252 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,029 soru

24,119,397 cevap

333,388 kullanıcı

...