18 aylik ve 27 gunluk iki bebegim var ve ben hicbiseye yetisemiyorum kucuk kucak meme istiyo buyuk oyun ilgi istiyo napicami sasirdim oturup agliyorum hergun buyugu uyusa kucuk agliyo uyandiriyo ..kalbim sıkısiyo dusunmekten istah mistah kalmadi halsizim bitkinim hayat sevincim yok resmen… bi akil bi tavsiye verin bu hep bolemi gidicek
Ne mi yapiyoruz evi b*k götürüyo bizde oturup izliyoruz
Daha lohusalığın bitmemiş üzme kendini, böyle devam etmeyecek. Tabi ki zorlukları var ama sen iki çocuğa, onlar da birbirlerine alışacaklar zamanla. Ve iyi ki böyle yakın aralıkla olmuşlar diyeceksin
Benim 3 tane çocuğum var ve ikisi küçük birisi 6 yaşında birisi 1 buçuk yaşında birisi de 8 aylık olacak valla çok zor oluyo ama hiç kendimi paralamadım çünkü ben ne kadar ağlasam da zırlasamda yine ağlıycak geçici biraz sabret ben evimin işini yapıyorum en küçüğü yürütece koyuyorum bazende yere 1 ve 6 yaşındaki de ya peşimde dolanıyolar ya oyun oynuyorlar tabi ufak tefek işler kalıyo ama onlarda yapılıyo zaten kendini zorlama olduğu kadar ev işi nankördür bitmez
1,514,440 soru
24,696,660 cevap
368,679 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın