0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha 25 haftaligim etrafındaki herkez doğurdu bir kızım var 4 yaşında ama artık bu oglus da doğsun gelsin istiyorum vallaha :D herkez tek tek doğuruyor bizimkisi daha 38 39 da gelcek malum sezaryen olunca :D sabah whatsapa bı giriyorum herkez durum atmis yok anasının paşası yok anasının prensesi artık küçük bebek sevme vaktim geldi bence :D Allahım zaman nolur çabuk hızlı hızlı geçsin biran önce 39 haftama gireyim oğlumu Allahimin iziniyle kucağıma alayimmm :D bu arada kızımın adı Betül oglusa hala isim bulamadık öneri varsa alırım :D heee bu arada gunayydiiiiiiin askitolarim :D

5 Cevaplar

0 oy
(2,328 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Acele etme cnim sagoikla geldi inşallah daha varmış zamanın birazdaha sabret.burak isminde guzel
tarafından
Vallaha savrediyorum Allahima dua ediyorum sag Saglim kucağıma alayım zaman çabuk geçsin diye :) Amcasının torununun adı Burak o yüzden aynı isim istemiyorum ileride sıkıntı yaşarız ;)
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Betül ve Behlül :) sağlıkla kucağına al kuzucum :)
tarafından
Behlül koyarsam hep dalga geçerler askooo :D inşallah sağlıkla doğar gelir biran önce :D
0 oy
tarafından

Doğuncada keşke karnımda kalaydı dersin, benim kızım öyleee yaramaz karnımda daha sessizdin diyorum :D bide oğlum var

tarafından
Kızımdan vallaha çok çekiyorum ama oğlumda doğsun biran önce ya :D canım sıkılıyor böyle o kaynimda olunca zamana coooook çabuk geçsin oğlum kucağıma gelsin :D
tarafından
Bende senin gibi düşünüyordum zaman geçmiyordu aylar geçmiyordu :D saatler hiç geçmiyordu doğsun diye ağlıyordum ama bir vakit geldi son 3 gün saydım doğdu ve şimdi 9 aylık oldu
tarafından
Ohhh maşallah sübhanallahh :)) Vallaha çok şükür ki Allah'a 25 haftaya geldim Rabbime şükürler olsun :)) 38 39 gibi alçaklar çok bı zamaniniz kalmadı zaten Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah ❤️♥️
0 oy
tarafından
Öyle deme hayirLa vaktinde gelsin de benim kocamda doğsun artık diye diye çocuğu 33 haftalıkken doğurdum :-):-)
tarafından
İsim olarak önerim de
Alperen :-):-)
tarafından
Yok vaktinde gelsin de asko vakti hemen geçsin :D
0 oy
(746 puan) tarafından
Aynı haftadayiz seninle :-) ben de 25+4 üm . Cok fazla agrilarim var bacaklarim cok kotu ağrıyor varis olusuyor sıkıntili geciyor valla daha cok da var bir an once dogurup şu agrilardan kurtulmak istiyorum. Bu arada benimkinin adi Eren olacak inşallah birde kizim var öykü.
tarafından
Bakalım bizimkisinim adı ne olucak :)) Vallaha benimde uykularım yok denecek kadar az hem kızımdan hem rahat yatamıyorum niye Bilmiyorum onlardan dolayı :((
(746 puan) tarafından
Bebek büyüdükçe agirlasiyoruz e malum kizlarimizla ilgilenmekten dolayi da her istedigimiz vakit dinlenip uzanamiyoruz yatamiyoruz yorucu oluyor o yüzden.
tarafından
Vallahi inanır mısın kendi beden temizliğime bile yeri geliyor zaman ayiramiyorum gündüz gece fark etmeden halletmeye çalışıyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,491 soru

24,155,257 cevap

335,092 kullanıcı

...